Târgul de turism “Vacanța”

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) organizează în perioada 28 – 30 Martie, la Iași, Târgul de Turism “Vacanța”. Evenimentul are loc la Palas Mall, între orele 10.00 și 22.00.

La Târgul de Turism “Vacanța”, aproximativ 20 de companii cu tradiție în acest domeniu își prezintă ofertele cu reduceri de până la 30% pentru sezonul estival.

Ca să vină în sprijinul celor care au început să-și facă planuri pentru vacanța ideală în 2014, expozanții vor oferi:

  • mari reduceri de preț pentru pachetele de vacanță cumpărate pe durata târgului;
  • tombole cu premii la standurile proprii:
  • degustari de produse traditionale din zonele pe care agențiile prezente le recomandă ca destinații pentru concediile din 2014.

 Vacanța este un moment mult așteptat pe parcursul unui an. Ne gândim de fiecare dată la vacanța perfectă și o privim ca pe un premiu pe care-l merităm. Informarea și alegerea sunt însă dificile pentru că ritmul alert în care trăim ne lasă prea puțin timp de căutare. Din acest motiv, ANAT, ca reprezentant al agențiilor de turism din România, dar și ca organism care are rolul să vină în întâmpinarea publicului, a decis să organizeze acest târg unde toți cei care își planifică vacanța pentru 2014 vor descoperi noi destinații turistice și vor putea alege din multitudinea de pachete de vacanță, profitând de reducerile masive oferite de agențiile de turism pentru rezervările făcute din timp”, transmite Alin Burcea, prim-vicepreședinte ANAT.

 Intrarea la Târgul de Turism “Vacanța” este liberă.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;