Evenimentele din week-end de la Palas

La Palas, week-end-ul vine cu recitaluri de muzică jazz, petrecere hawaiană, teatru de păpuşi pentru prichindei şi „summer party”.

 De vineri, 20 iulie, şi până duminică, 22 iulie 2012, inclusiv, piaţeta centrală din Palas Mall va răsuna de ritmuri de pian şi saxofon. Între orele 17.00 – 19.00, clienţii aflaţi la cumpărături se vor bucura de recitalul oferit de Alexx Jazz&Cătălin.

 Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 20.00, melomanii sunt aşteptaţi la Pavilionul Muzical din grădina Palas pentru deja tradiţionala întâlnire cu muzica de calitate, cânta live la instrumente. În acest sfârşit de săptămână, invitaţi sunt artiştii de la Cvartet Symphonis.

 Tot sâmbătă, ieşenii sunt invitaţi să se bucure de atmosfera estivală hawaiană. De la ora 21.00, restaurantul Bolţile Domneşti, de pe Palas Shopping Street, îşi aşteaptă clienţii cu un meniu special, precum cocktail-uri delicioase în nuci de cocos şi ananas şi pizza hawaiană, dar şi cu dansuri exotice, salbe florale şi vestimentaţie specifică.

 Sâmbătă, de la ora 21.00, cafeneaua La Corniche a pregătit Make-up Session Party, invitaţi speciali fiind hair stilistul Aurelian Ion şi make-up artist-ul Laura Atănăsoaie.

 La Librarium Palas, copiii îşi pot demonstra talentul şi îndemânarea la atelierele de creaţie organizate, în fiecare sâmbătă (grupa de vârstă 7-11 ani) şi duminică (grupa de vârstă 3-6 ani), de la ora 11.00.

 Duminică, cei mici sunt aşteptaţi la „Poveşti pentru copii”, cu păpuşarii Teatrului „Luceafărul”. Piesa va fi pusă în scenă de la ora 10.30, în Parcul Palas, zona KidsLand.

 Tot duminică, de la ora 19.00, Librăria Cărtureşti din Palas Mall îi invită pe melomani la un concert acustic care poartă semnătura Pinholes. Membrii trupei sunt pasionați de fotografie, de unde le vine și numele („pinhole” reprezintă o tehnică de fotografiere printr-un orificiu, fără a folosi nicio lentilă, obiectiv sau sistem optic). Stilul abordat este un cocktail de alternativ, progresiv, indie-rock, folk, blues, condimentat cu elemente de bossanova. Repertoriul lor numără deja 12 piese proprii, printre care „Avem un Loc”, „Cum”, „Haotic” sau „Zmei” și au în plan înregistrarea unui album.

 Restaurantul Bolţile Domneşti continuă seria evenimentelor tematice şi duminică, de la ora 20.00, cu degustări de vin, printre care soiuri alese precum sârbă, plăvaie şi sauvignon blanc.

 Week-end-ul se încheie la Palas cu o petrecere de vară în aer liber. Astfel, de la ora 20.00, în piaţeta din faţa cafenelelor de pe Palas Shopping Street se va da startul la muzica bună, invitată fiind Trupa 6.

 Magazinele din Palas Mall îi aşteaptă în continuare pe clienţi cu promoţii estivale. Totodată, iubitoarele de fashion şi nu numai pot afla din timp despre ofertele speciale ale brandurilor din mall, precum şi ultimele noutăţi în materie de modă de pe blogul Palas Mall. Informaţiile şi sugestiile utile vin din partea profesiniştilor în domeniu: criticul de modă Alin Gălăţescu, analistul de fashion al blogului, cel care a contribuit cu sfaturi şi la crearea paginii de stil Palas Mall, şi talentata stilistă Simona Semen.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;