Eleganță și stil, în noul magazin Pause din Iulius Mall Iași

Doamnele şi domnişoarele care doresc să iasă din tipare în materie de vestimentaţie sunt invitate la magazinul Pause, recent reamenajat la etajul doi al Iulius MallNoua locaţie se adresează exclusiv iubitoare de stil şi eleganţă, aflate în căutare de piese de îmbrăcăminte şi accesorii unicat, dar care redau ultimele tendinţe.

Colecţia oferită de Pause include numeroase creaţii proprii ale brandului, precum şi modele de pantofi în ediţii limitateconcepute special de designeri talentaţiPause le îmbracă pe tinerele modernepe cele care cochetează cu stilul clasic, dar şi pe cele care preferă ţinutele casual sau extravagante.

Doamnele şi domnişoarele pot opta pentru rochii elegante de searădin dantelă fină şi alte materiale fluide, într-o paletă cromatică extinsăCămăşibluziţetricourirochiţefustepantaloniîmbrăcăminte casual şi articole ideale de mers la birou, cu imprimeuri floralegeometrice sau unisobre sau vesele, într-un curcubeu de nuanţe – toate completează oferta cu stil a magazinului Pause. Accesoriile au fost selectate pentru a se armoniza cu ţinutele de seară, pentru club sau alte evenimente speciale, printre acestea numărându-se: colieregentuţeplicuridiademecoroniţe şi multe altele.

Inteligent croite, majoritatea în atelierul propriu, calitative, confortabile şi în combinaţii îndrăzneţe de culori, articolele Pause scot din anonimat orice apariţie. Preţurile sunt deosebit de accesibile, pornind de la 50 de lei pentru o cămaşă office şi ajungând până la 200 de lei pentru o rochie de seară.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;