Adrenalină și efecte speciale captivante la cinema 7D, în Iulius Mall

Pasionaţii de film şi adrenalină au parte de o surpriză multidimensională la IULIUS MALL IAȘIMovie seven d este deschis, de curând, la etajul doi al mall-ului şi îi aşteaptă pe clienţi de luni până joi, înintervalul orar 12:00 – 22:00 și de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Urmăriri spectaculoaseamuzament la cote maximecoşmaruri care par realitate şi personaje înfricoşătoare fac parte din universul 7D de la IULIUS MALLMovie seven d poate găzdui patru persoane în acelaşi timp, fiind dotat cu scaune de Formula 1, confortabile şi special create pentru a se putea mişca în toate direcţiile.

Conceptul 7D înglobează atât tehnologia de ultimă generaţie, care permite redarea lumii virtuale prinimagini tridimensionale şi sunet „high definition”, cât şi efecte speciale, precum jeturi aerde apă,baloane de săpunfulgeremişcări pe toate planurile şi atingeri. Toate echipamentele au fost aduse din Italia, pentru a oferi o experienţă unică, direct în mijlocul acţiunii. Clienţii primesc ochelari 3D la intrare, pentru a se bucura pe deplin de imagine cu o claritate deosebită.

În program sunt peste 20 de filmecu o durată între 5 şi 10 minute. Printre titluri se numără: „Pădurea bântuit㔄Casa groazei”„Roller coaster”„Aventuri preistorice” sau „Covorul magic”.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;