5:13 pm - Monday April 20, 6071

Firmele din Iaşi clasate în TOPUL NAŢIONAL AL FIRMELOR, Ediţia 2014

În fiecare an, Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi îi revine plăcuta misiune de a evalua performanţele economice ale firmelor ieşene, realizând cel mai complex clasament în rândul comunităţii de afaceri: Topul Firmelor Ieşene.

Clasamentul este realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza datelor de bilanţ pentru anul 2013.

Topul Naţional al Firmelor din România se organizează în exclusivitate de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în conformitate cu prevederile art. 28, lit. j din Legea 335/2007 a Camerelor de Comerţ şi Industrie din România, modificată şi completată, şi Cap. III, art.17, punctul 13 din Statutul Camerei Naţionale.

Clasamentul Topului Naţional al Firmelor se realizează de către Camera Naţională pe baza clasamentelor judeţene de firme furnizate de către Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene, prin interclasarea acestora şi păstrarea primelor maxim 10 poziţii pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderilor.

În urma definitivării clasamentului Topului Naţional al Firmelor, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a efectuat în data de 16.10.2014 un update – la adresa www.cciasi.ro, secţiunea Topul Firmelor Ieşene – adăugând lista firmelor din Iaşi care s-au clasat pe primele 10 locuri la nivel naţional, fiecare la domeniul, grupa de activităţi şi clasa de mărime corespunzătoare.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;