La Palas Mall, noul an începe cu promoții de până la 70%

Palas-Mall

Sesiunile de shopping din noul an aduc nenumărate surprize clienţilor Palas Mall. Prima lună din 2014 este sărbătorită cu promoţii de până la 70% în magazinele brandurilor îndrăgite. Astfel, cei care nu au primit tot ce şi-au dorit de la Moş Crăciun îşi pot alege singuri cadourile din magazinele preferate, care s-au pregătit cu preţuri ispititoare la colecţiile de sezon.

Piesele vestimentare mult visate sunt acum la oferte de nerefuzat. Promoţii de până la 70% îi aşteptă pe iubitorii de fashion în magazinele New Yorker, Stefanel, Camaϊeu, Poema, Bliss Jack & Jones & Only şiCelio, iar de până la 60% la Lee Cooper. Periplul prin magazine se va prelungi cu siguranţă, pentru căH&M, C&A, Massimo Dutti, Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn, Tom Tailor, D’s Damat, Bigotti, Montiago, Nissa, Guara, New Look, Stradivarius, Pull & Bear, Motivi, LC Waikiki, Nafi Dresscode şiSerena au articole în tendinţe, la care preţurile s-au înjumătăţit. Îmbrăcăminte cu discounturi de până la 40% este propunerea Seroussi, iar articolele Gatta sunt cu până la 30% mai ieftine. Oferte ispititoare se găsesc şi în magazinele Zara, Bershka, Clockhouse şi Oysho.

 Pentru cei cu spirit dinamic, magazinele Hervis Sports şi Intersport propun articole la jumătate de preţ, iar Nike îşi întâmpină clienţii cu promoţii avantajoase.

Preţuri atrăgătoare la colecţiile de iarnă se găsesc şi în magazinele cu încălţăminte şi marochinărie. Il Passo, Staccato şi Office Shoes afişează promoţii de până la 70%, iar Benvenutti are discounturi de până la55%. Articolele Humanic, Ecco, Musette, Deichmann şi CCC sunt cu până la 50% mai ieftine, Otter a tăiat până la 40 de procente din preţuri, iar la Why Denis sunt oferte de până la 30%. În această perioadă, cei care vor să cumpere de la Samsonite vor beneficia de oferte 1+1 la anumite produse. 

Pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele, magazinele specializate au pregătit promoţii tentante. Cumpărăturile la Sephora şi L’Occitane sunt cu până la 70% mai ieftine, iar la Douglas preţurile scad cupână la 50%.

Pasionaţii de bijuterii şi accesorii sunt aşteptaţi la Splend´or şi Millefiori cu promoţii de până la 70%. Swarovski şi Meli Melo au preţuri înjumătăţite, în timp ce Accessorize propune articole la ofertă.

Prichindeii pot alege jucării cu până la 60% mai ieftine de la Edukid şi cu până la 50% de la Noriel.

Sezonul ofertelor de iarnă continuă şi în alte magazine din Palas Mall. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.palasmall.ro

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;