UniCredit Business Integrated Solutions a închiriat 7.000 mp din clădirea United Business Center 5 a Ansamblului Palas Iași

UBC

Iulius Group anunţă semnarea unui parteneriat cu UniCredit Business Integrated Solutions pentru închirierea a 7.000 mp în clădirea de birouri clasa A United Business Center (UBC) 5 din Iaşi. UniCredit Business Integrated Solutions îşi va consolida, astfel, operaţiunile din Iaşi în clădirea office pe care compania Iulius Group o dezvoltă în prezent.

Noua locaţie a UniCredit Business Integrated Solutions din Iaşi va fi inaugurată la finele acestui an, atunci când se vor încheia lucrările de construcţie a clădirii UBC 5. Spaţiul va permite creşterea echipei, de la 300 de angajaţi, cât numără la momentul actual, până la 700, în următorii trei ani.

„Până la începutul lui 2016, toți colegii din Iași din cadrul UniCredit Business Integrated Solutions vor fi relocați în United Business Center 5, o clădire nouă situată ideal în centrul de afaceri al orașului și care oferă unul dintre cele mai bune mixuri de beneficii și facilități disponible pe piața locală”, a declarat dl. Girolamo Antonucci, Branch Manager în cadrul UniCredit Business Integrated Solutions S.C.p.A.

Noua locație va cuprinde angajații actuali de la departamentele de Tehnologia Informației și Comunicării (TIC) și Servicii Administrative (Back Office), precum și resursele care vor fi angajate în următorii ani în domeniile dezvoltării și mentenanței produselor software, care vor transforma UniCredit Business Integrated Solutions în unul dintre jucătorii majori din industria IT din Iași. Componenta TIC este una esențială pentru activitatea de afaceri a UniCredit, unde oamenii vor avea șansa de a pătrunde într-un mediu profesionist şi vor avea oportunitatea să lucreze cu și să învețe de la experți seniori, într-un context internațional.

Spaţiul de 7.000 mp din UBC 5, care reprezintă o investiţie în valoare de două milioane de euro, va fi dispus pe patru etaje şi va fi amenajat după conceptul „smart working”, ceea ce constituie o provocare globală, care implică diferite funcții (resurse umane, imobiliare și IT) și urmărește să inoveze biroul prin intermediul unor spații de lucru de înaltă calitate, mai adaptabile la diferitele nevoi ale angajaților și care încurajează comunicarea și schimbul de informații între colegi, precum și integrarea mai eficientă a bunurilor fizice și digitale.

Despre UniCredit Business Integrated Solutions

UniCredit Business Integrated Solutions este compania de servicii globale a grupului UniCredit, creată prin integrarea și consolidarea a 16 companii din cadrul Grupului și este dedicată furnizării de servicii în următoarele sectoare: Tehnologia Informației și Comunicării (TIC), Servicii Administrative și Financiare (Back Office & Middle Office), Imobiliare, Securitate și Achiziții.

Aceasta este una dintre primele companii de servicii create la nivel european și are ca obiectiv reorganizarea activităților operaționale necesare pentru funcționarea corectă a afacerilor Grupului, prin adoptarea unui mod mai flexibil de prestare și un timp de reacție îmbunătățit.

Compania include aproximativ 10.000 de oameni și activități internaționale în 11 țări: Austria, Germania, Italia, Polonia, Marea Britanie, Republica Cehă, România, Slovacia, Ungaria, SUA (New York) și Singapore.

Despre United Business Center

Iulius Group deţine o reţea naţională care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi. Pe segmentul office, compania deţine la nivel naţional o reţea de peste 55.000 mp de birouri clasa A şi alţi 15.000 mp în dezvoltare.

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri clasa A. Clădirea United Business Center 5 va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp. Lucrările de construcţie respectă principiile „clădirilor verzi” şi se vor finaliza la sfârşitul acestui an.

Din portofoliul office al companiei mai fac parte două clădiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, în imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 mp) şi United Business Center Tower (10.000 mp), ambele închiriate 100%.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;