Vacanțe cu până la 30% mai ieftine, la Târgul de Turism din Palas Mall

Palas-Mall

Palas Mall le propune clienţilor încă un sfârşit de săptămână cu evenimente deosebite: târg al ofertelor turistice, expoziţie cu vânzare de obiecte cu patina timpului, selecţie pentru joburi pe nave de croazieră şi teatru de păpuşi.

De vineri până duminică, în perioada 26 – 29 martie 2015, cei care doresc să îşi programeze concediul sunt invitaţi la cea de-a treia ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa”, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). Atriumul Palas Mall va fi punctul de întâlnire pentru  aproximativ 20 de companii din domeniu. Agenţiile s-au pregătit cu oferte de sezon şi pentru perioada estivală, din ţară şi din străinătate, cu reduceri de până la 30%. Vizitatorii vor beneficia de consiliere turistică, discounturi pentru rezervări timpurii, destinaţii inedite, tombole şi pachete pentru toate buzunarele. Astfel, cei care vor să meargă în concediu în stațiuni la malul mării sau în locații continentale pot primi, într-un timp foarte scurt, toate informațiile de care au nevoie pentru a-şi planifica vacanţa.

În aceeaşi perioadă, la etajul 1 al Atriumului se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Zeci de expozanţi vor împărtăşi cu vizitatorii pasiunea lor pentru cele mai frumoase şi interesante obiecte cu patina timpului. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii vor găsi o varietate de piese cu poveşti care abia aşteaptă să fie spuse: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

Sâmbătă şi duminică, 28 şi 29 martie, în Atriumul Palas Mall se organizează  evenimentul CRUISE LINE JOBS & CAREER FAIR, organizat de Job Selection Braşov, cea mai mare companie din România de recrutare a personalului hotelier pentru vase de croazieră. Cei interesaţi vor avea la dispoziţie peste 200 de joburi, mai ales pentru ospătar şi ajutor de ospătar. În această perioadă, compania recrutează şi personal medical (kinetoterapeuţi, asistenţi medicali şi medici din toate specializările), pentru spitale din Franţa şi Anglia.

Până pe 10 aprilie, Palas Mall găzduieşte târgul de cadouri „Cutiuţa Iepuraşului”. În diferite zone ale mall-ului, clienţii pot descoperi selecţii de articole care să le înfrumuseţeze casa de Paşte sau care să aducă zâmbete celor dragi: decoraţiuni, articole lucrate manual, bijuterii şi multe alte daruri.

Duminica este ziua în care prichindeii se bucură de teatru de păpuşi. De la orele 11.00 şi 17.00, la etajul întâi al Atriumului Palas Mall, în zona Intersport, cei mici vor descoperi lumea poveştilor prin două reprezentaţii oferite de îndrăgitele marionete. 

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;