5:13 pm - Friday April 19, 1213

Record de vizitatori la Palas: 16,6 milioane, în 2015

Palas Iasi

Anul trecut, ansamblul Palas Iaşi a înregistrat un trafic record: 16,6 milioane de persoane. Faţă de 2014, numărul a crescut cu peste 2,7 milioane, o confirmare în plus a faptului că Palas reprezintă principala opţiune de petrecere a timpului liber la nivel regional. Din totalul de vizitatori, aproximativ 43% provin din afara Iaşului, mai exact din Republica Moldova şi din judeţe învecinate, precum Neamţ, Bacău şi Vaslui.

Tot în 2015, ansamblul Palas primit din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lume, premiul „Certificatul de Excelență”. Distincţia recunoaște excelența și este acordată celor care obțin, în mod constant, recenzii foarte bune din partea turiștilor pe website-ul TripAdvisor®.

Ansamblul urbanistic din centrul oraşului reprezintă şi cea mai dinamică destinaţie de business din Iaşi. Astfel, în 2015, numărul celor care lucrează în cele patru clădiri de birouri clasa A a ajuns la peste 3.900, cu aproximativ 25% mai mult faţă de anul 2014. Pe lângă angajaţii din spaţiile office, în celelalte componente ale ansamblului lucrează aproximativ 2.000 de persoane.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;