5:13 pm - Thursday April 19, 6790

Concedii cu preţuri reduse pentru ieșeni la Târgul de Turism Vacanța de la Iași

targ de turism

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România organizează la Palas Mall Iași, în perioada 18 – 20 martie, Târgul de Turism Vacanța, cel mai mare eveniment de profil din nord – estul ţării, în cadrul căruia pachetele de concedii vor avea reduceri între 10 şi 30 la sută.

Vor participa agenţii de turism, hotelieri, autoritați locale, companii aeriene, cu destinații și oferte de vacanţă în ţară şi în străinătate, iar cei care îşi doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate.

Sunt zeci de destinaţii de vacanţă pentru care se anunţă oferte: Turcia, Spania, Grecia, Malta și altele mai mult sau mai puțin exotice.

“Este cea de-a patra ediţie a târgului de turism şi ne-am propus să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu pachete de vacanţă complete şi cât mai diverse. Și anul acesta menţinem preţurile cât mai scăzute, fiind încă în perioada de early booking. Principalele destinaţii de vacanţă de vară sunt: Grecia Continentală cu Riviera Olimpului şi Halkidiki, Grecia Insulară cu Rhodos, Thasos, Creta, Corfu, Zakinthos, Skiathos, şi Lefkada. Vor fi foarte multe oferte pentru Turcia, România, Spania, Italia, Croaţia, Muntenegru şi Portugalia”, a spus Alexandru Nănescu, Președinte Regiunea ANAT Nord Est.

Programul târgului va fi în intervalul orar 10.00 – 22.00, accesul fiind gratuit.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;