Conferința #WEBBIZ “Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”

webbiz

Joi, 23 iunie 2016, începând cu ora 9:00 şi finalizând cu ora 17.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Iași, a avut loc prima ediție a Conferinței #WebBiz Iași 2016 „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”. A fost primul eveniment de acest gen, din zona Moldovei, care s-a adresat atât reprezentanților mediului de afaceri, cât și specialiștilor din mediul online din Iași.

Conferința a fost organizată de Agenția interactivă de evenimente MB EVENT cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Iași și al celor 17 parteneri: City Boutique, AromaZen, Sweet Cafe, Moldova Center, BizzClub Iași, Creative Wings, The Grape, IAȘI Airport, Viva Fm Iași, Ziarul de Iași, IașiFun, Zile și Nopti Iași, ȘapteSeri, IașiLive, Ziarul Evenimentul, ÎnOraș.ro, Comunicate de Afaceri, InfoIAȘI.

                În cadrul evenimentului au participat reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri din Județul Iași, specialiști de marketing și publicitate, delegați ai agențiilor digitale, reprezentanți mass-media, bloggeri. Conferința s-a desfășurat pe parcursul a trei secțiuni: o secțiune introductivă, seminarii interactive și două secțiuni de business networking. Evenimentul a atras un public format din 80 de participanți, care a avut parte de informații utile pentru dezvoltarea și promovarea afacerilor în mediul online.

Conferința #WebBiz a fost deschisă de Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, care prin cuvântul adresat în cadrul evenimentului, a subliniat importanța dezvoltării comunității de afaceri din Iași și oportunitățile pe care le dețin, pentru a-și crește afacerile în municipiul Iași.

Evenimentul a fost moderat de Mircea Serediuc și Amalia Damoc care au prezentat 12 speakeri: Diana Dimitriu, Crina Lica, Cătălina Hirean din partea agenței Artvertising, Mădălina Haciu, PR Manager și Monica Aștefănoae, Account Planner– agenția Imagico, Andrei Antal – Business Development Manager la agenția Creative Wings, Ciprian Dron – General Manager Bloom Communication și CEO UNITY Group, Mircea Serediuc – Public speaker și Podcaster Tzury.ro, Andreea Marinciu, Flavian Cristea, Victor Keller – reprezentanți ai Agenției Grapefruit, Andreea Ignat – Branch Manager la Kooperativa 2.0.

Sotir Pavel, Business Development Manager la BizzClub Iași, participant la Conferința #WebBiz Iași 2016 afirmă: “Mulțumim Mihail Bîrsan de la MB Event, pentru că ai luat inițiativa de a face o conferință despre tot ceea ce înseamnă promovarea în online! Am ințeles că în mediul online e important ca brand să ceri ajutorul, să recunoști atunci când greșești și să-ți asumi pentru ca imaginea ta să se apropie mai mult de realitate! Glad to learn from the best!”

În cadrul sesiunilor și seminariilor, participanții au aflat despre: strategii eficiente de business și marketing online, strategii editoriale, găsirea soluțiilor creative pentru poziționarea și diferențierea brandurilor în social-media, importanța conținutului corect și posibilitățile de promovare a companiilor pe bloguri, setarea corectă a strategiilor de business pentru definirea brandului, tehnici eficiente pentru magazine online, platforme online recomandate,  soluții tehnice, studii de caz, aplicații mobile, concursuri, modele de lucru pentru crearea și optimizarea website-urilor și vulnerabilități ale brandurilor etc.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;