5:13 pm - Wednesday April 19, 1020

Proiectul ”Iași Industrial Park”, tot mai aproape de începerea lucrărilor

parc-industrial-letcani

Consiliul Judeţean (CJ) Iaşi a depus la Comisia Zonală a Monumentelor Istorice documentaţia necesară în vederea aprobării Planului Urbanistic Zonal pentru realizarea Parcului industrial ”Iaşi Industrial Park”. Tot în aceste zile a fost depusă documentaţia la Oficiul de studii pedologice şi agrochimice, în vederea elaborării unui studiu pedologic, care să certifice clasa de fertilitate a terenului destinat parcului industrial. Paşi necesari pentru obţinerea titlului de parc industrial (termen estimat – 30 decembrie 2016):

  1. Depunere documentaţie pentru avizare (Agenţia pentru Protecţia Mediului, Apele Române, Ministerul Agriculturii, Avizul unic de la Consiliul Judeţean), termen de depunere: septembrie 2016.
  2. Depunere proiect de hotărâre Consiliul Local Leţcani pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal, termen: prima şedinţă de plen de după depunerea cererii
  3. Efectuare studiu de fezabilitate, termen de realizare: noiembrie 2016
  4. Depunere documentaţie pentru obţinerea titlului de parc industrial la Ministerul Agriculturii, termen de depunere: 5 decembrie 2016.

Proiectul parcului industrial de la Leţcani a fost demarat la sfârşitul lui 2013. În martie 2014, a fost constituită societatea de administrare, SC Iaşi Industrial Park SRL, cu un capital social de 2,5 milioane lei, puşi la dispoziţie de Consiliul Judeţean. Suprafaţa de teren pusă la dispoziţie de comuna Leţcani este de 18,6 ha.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;