5:13 pm - Wednesday April 20, 0163

Veolia – termoficarea centralizată din Iaşi se extinde cu 3 noi clienţi: o sală de sport, un hotel şi o celebră terasă din centru

veolia_liceul-miron-costin-2

Serviciile de calitate si permanentul dialog cu clientii determina tot mai multi antreprenori ieseni sa aleaga sistemul centralizat de termoficare din Iasi. In fiecare luna, Veolia Energie Iasi aduce in sistem noi clienti, care vor primi agent termic de la termoficarea centralizata.

In luna octombrie 2016, Veolia anunta racordarea a 3 noi clienti: Terasa „Corso” de pe strada Lapusneanu, Hotelul „Tudor Palace” din Tudor Vladimirescu si corpul nou al Salii de Sport de la Liceul „Miron Costin”, din cartierul Alexandru cel Bun. Cele 3 noi racordari reprezinta echivalentul de consum a 3 blocuri cu 4 etaje.

 Atat Terasa „Corso”, cat si Hotelul „Tudor Palace” vor fi conectate la magistrala 2 de termoficare, fiecare client urmand sa consume peste 100 de gigacalorii/an. Racordarea se va face prin modul termic individual, acesta fiind complet automatizat si monitorizat non-stop din Dispeceratul Veolia.veolia_terasa-corso-2

La o suprafata de cca 710 mp, Terasa „Corso” va face economii substantiale la factura pentru incalzire si apa calda: 32%, in timp ce economiile de costuri facute la Hotelul „Tudor Palace” vor ajunge la 34%, la o suprafata utila de 1 200 mp. 

Foarte important pentru Veolia este faptul ca profesorii si parintii elevilor de la Liceul “Miron Costin” au avut incredere in solutia oferita de operatorul sistemului centralizat de termoficare, mai sigura, mai ieftina si mai eficienta decat alternativa pe gaze naturale, iar elevii vor putea face orele de sport in conditii de confort si siguranta.

Dincolo de cifre, sirul continuu de racordari facute de Veolia arata ca sistemul centralizat de termoficare din Iasi si-a recastigat increderea si credibilitatea in fata iesenilor.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;