5:13 pm - Monday April 18, 3611

ExpoMineralia și Bag Expo, la Palas: bijuterii din ametist și citrin și reduceri de până la 20% la genți de sezon și accesorii pentru iarnă

Primele ediții din acest an ale târgurilor îndrăgite de ieșeni aduc la Palas noutăți în materie de accesorii. Vedetele ExpoMineralia vor fi pietrele semiprețioase Ametist și Citrin, iar la Bag Expo sunt propuse genți de sezon și articole de iarnă cu reduceri de până la 20%.

De miercuri până duminică, în perioada 18 – 22 ianuarie 2017, parterul Atriumului Palas găzduiește două dintre târgurile preferate de ieșeni. Ediția aceasta a ExpoMineralia pune în valoare două pietre deosebite, care impresionează prin variațiile de culoare și prin raritatea lor. Ametistul îi încântă pe cei care iubesc bijuteriile vesele cu nuanțe de la violet pal, până la violet închis, fiind considerat cristalul spiritualității, cu rol protector. Cea de-a doua „vedetă” este Citrinul, care se găsește atât în nuanțe de galben deschis, cât și în cele de maro auriu. Citrinele naturale sunt foarte rare și sunt pietre care semnifică regenerarea și echilibrul. Doritorii pot găsi o multitudine de coliere, cercei, inele, brățări și alte accesorii și decorațiuni înnobilate de cele două pietre semiprețioase. În plus, clienții vor descoperi o selecție de aproximativ 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În același timp, doamnele și domnișoarele se pot bucura de multitudinea de genți și accesorii Bag Expo. Prima ediție din 2017 a târgului include atât articole din noua colecţie a acestui an, cât şi genţi şi acesorii de sezon, cu preţuri promoţionale. Astfel, doritoarele pot achiziţiona genţi pentru iarnă, mănuşi, fulare şi căciuli, reduse cu până la 20%. Pentru că femeile nu se mulţumesc cu o singură poşetă, la Bag Expo vor găsi peste 4.000 de articole expuse, clasice sau moderne. Din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri, obiectele prezentate la Bag Expo se remarcă prin designul deosebit, paleta variată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi eşarfe sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;