Simboluri ale primăverii create de artiști și mărțișoare lucrate manual, în week-end, la Palas

Atelierul Artistului, târg de mărțișoare, expoziție cu vânzare de obiecte cu patina timpului, surprize pentru îndrăgostiți și recital de pian sunt propunerile sfârșitului de săptămână petrecut la Palas. 

 Vineri, 24 februarie 2017, ansamblul Palas marchează sărbătoarea românească a iubirii, cu surprize pentru îndrăgostiți. De Dragobete, cuplurile vor primi din partea personajelor autentic românești, Făt Frumos și Ileana Cosânzeana, răvașe de dragoste, de unde se vor putea inspira pentru a face declarații jumătății lor.

Pentru că primăvara este aproape, Palas îi invită pe clienți să aleagă simboluri cu șnur alb și roșu dintr-o multitudine de propuneri ale târgurilor tematice. De vineri până miercuri inclusiv, în perioada 24 februarie – 1 martie 2017, la parterul Atriumului se va instala Atelierul Artistului. Vestitori ai anotimpului verde realizați prin tehnici plastice, din sticlă, ceramică, pictură, lemn sau metale, îi vor încânta pe vizitatori și le vor oferi prilejul de a dărui mărțișoare cu adevărat speciale. Atelierul este format din tineri artişti vizuali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, care vor impresiona prin micile lor opere de artă, transpunând tradiționalul mărțișor într-o interpretare modernă și artistică.

În aceeași perioadă, parterul Atriumului va găzdui și „Sărbătoarea Primăverii”, un târg amplu de mărțișoare felurite. Zeci de expozanți cu îndemânare au pregătit simboluri realizate manual, din flori presate, mărgele, fimo, piele, hârtie, țesute, cu motive tradiționale sau prin tehnicile origami și quilling. Opțiuni sunt și pentru cei care vor să ofere un mărțișor ce poate fi purtat tot timpul anului, sub formă de bijuterii și accesorii din pietre prețioase și semiprețioase, în culorile primăverii. La târg vor fi și sugestii pentru cadouri de Ziua Femeii.

Nostalgicii pot opta și pentru mărțișoare cu patina timpului. Târgul de Artă și Antichități se va desfășura la parterul și etajul Atriumului, de vineri până duminică inclusiv. Colecționari din toată țara le vor propune pasionaților de antichități piese cu povești ancorate în trecut. Piese de mic mobilier, tablouri, statuete, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale învăluite în mister sunt propunerile Târgului de Artă și Antichități.

Duminică, de la ora 16.00, cei veniți la cumpărături în Palas Mall vor fi acompaniați de un recital de pian.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;