5:13 pm - Friday April 18, 0064

Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită în week-end, la Palas

Sfârșitul de săptămână este dedicat dansului, în ansamblul Palas. Cei pasionați de mișcările ritmate sau cei care apreciază arta coregrafică sunt așteptați să sărbătorească Ziua Internațională a Dansului, prin spectacole și workshop-uri. În plus, nostalgicii vor putea alege obiecte cu patina timpului, de la Târgul de Artă și Antichități.

În fiecare an, pe 29 aprilie, la nivel mondial se sărbătorește Ziua Internațională a Dansului. În acest week-end, ansamblul Palas va dedica două zile acestui eveniment și îi invită pe clienți să se încarce cu energia spectacolelor pregătite. Sâmbătă, de la ora 18.00, în zona Intersport, Ziua Internațională a Dansului va fi marcată printr-un flashmob organizat de Quasar Dance. Programul va continua cu un spectacol de dans multicultural, o veritabilă incursiune printre stiluri diverse ale artei coregrafice. Evenimentul este coordonat de Universul Latino și beneficiază de participarea mai multor cluburi și școli de dans din Iași. Astfel, cei prezenți vor fi încântați cu ritmuri de salsa, bachata, kizomba, tango, dar și cu diverse coregrafii de dans turcesc, spaniol, indian, grecesc saurusesc.

Duminică, de la ora 17.00, în zona Intersport, dansul va continua să facă spectacol. Cei care iubesc să se miște pe ritmuri muzicale vor putea participa la cursurile gratuite susținute de clubul HomeTown Dance. Dansatorii profesioniști vor ajuta publicul să deprindă pașii de dans, pe ritmurile urbane ale celor mai în vogă melodii. Cursanții trebuie să aducă entuziasmul și pasiunea, iar distracția va fi garantată.

De vineri până duminică, în perioada 28 – 30 aprilie, ansamblul Palas găzduiește o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități. La parterul Atriumului, cei care apreciază farmecul și unicitatea obiectelor înnobilate cu patina timpului vor descoperi numeroase piese de colecție. Expozanți reuniți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai impunătoare dovezi ale trecutului și vor împărtăși poveștile lor celor interesați. Piese de mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole cu dichis sunt propunerile Târgului de Artă și Antichități, din ansamblul Palas.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;