Pietre prețioase rare și accesorii pentru vacanță, la Expo Mineralia și Bag Expo, în Palas

În sezonul petrecerilor festive și al concediilor însorite, ansamblul Palas le propune clienților săi noi ediții ale târgurilor de accesorii îndrăgite de pasionații de shopping. Expo Mineralia și Bag Expo prezintă o varietate de articole, care să îmbogățească bagajul pentru vacanță sau să personalizeze ținutele de ocazie.

De miercuri până duminică inclusiv, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui târgurile Expo Mineralia și Bag Expo. Vedetele acestei ediții Expo Mineralia vor fi spinelul roșu și alexandritul, pietre prețioase rare și valoroase, care îmbogățesc o selecție de bijuterii prezentate la târg. Spinelul roșu mai este denumită și „piatra nemuririi”, datorită energiilor pe care le emite, iar alexandritul este piatra abundenței și a bogăției. Iar pentru doamnele și domnișoarele care se pregătesc pentru evenimentele speciale ale verii va fi expusă și o gamă de accesorii elegante și strălucitoare. Piesele prezentate vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În aceeași perioadă, parterul Atriumului va găzdui și târgul de genți și accesorii Bag Expo. Clienții vor putea alege din peste 6.000 de articole, din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii și detalii „statement”. În centrul atenției vor fi gențile pentru plajă șirucsacurile pentru drumeţii, precum și alte accesorii de vacanță. De la genți supradimensionate sau mini, rucsacuri versatile și clutch-uri extrem de elegante pentru doamne și domnișoare, până la portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport pentru domni, toate vor fi disponibile într-o varietate de modele, la Bag Expo, din Atrium Palas Mall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;