4:14 pm - Sunday March 1, 9474

Festival de folclor, târg de antichități și demonstrații sportive, în week-end, la Palas

Zile bogate în evenimente se anunță la Palas. Cei care sunt în căutarea unor modalități inedite de petrecere a timpului liber sunt invitați în ansamblul din inima orașului, unde se vor delecta cu spectacole folclorice, târg de obiecte cu patina timpului, demonstrații de arte marțiale, competiție de scrimă și promoții la cumpărături.

De vineri până duminică, în perioada 28 – 30 iulie 2017, Atriumul Palas Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități. Toți cei pasionați de frumos și de poveștile trecutului vor descoperi obiecte aparte, care să le îmbogățească colecțiile sau să ofere un plus de personalitate locuinței lor. Târgul reunește numeroși expozanți din toate colțurile țării, dornici să prezinte articole cu dichis: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri, cărți şi alte articole.

Vineri, de la ora 17.00, pe scena din parcul Palas se vor desfășura festivitatea de premiere și spectacolul de gală din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor pentru copii şi tineret „Cătălina”. Peste 20 de ansambluri prezintă frumusețea tradițiilor din diferite zone ale României, dar și din Macedonia, Bulgaria, Polonia, Serbia, Slovacia și Republica Moldova.

Vineri și sâmbătă, de la ora 16.00, la etajul Atriumului Palas Mall, în zona Intersport, se vor desfășura finalele campionatului de scrimă „Excelsior Trophy Iași”. Competiția este organizată de Clubul Sportiv Municipal, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Clubul Sportiv Școlar Unirea Iași. Cei mai buni spadasini se vor duela pentru a cuceri marele titlu, spre încântarea celor pasionați de acest sport.

Sâmbătă, de la ora 17.00, parcul Palas va fi locul unde vor fi prezentate demonstrații de arte marțiale. Evenimentul face parte din activitatea de prevenire„Încurajăm sportul, nu violența!”, desfășurată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași.  Mai multe cluburi din Iași vor prezenta tehnici de arte marțiale, promovând astfel beneficiile practicării acestor sporturi. În plus, vor fi și exerciții de intervenție, dar și momente de dresaj canin.

Duminică, de la ora 17.00, clienții veniți la shopping vor fi acompaniați cu un recital de pian. În plus, în această perioadă, magazinele brandurilor din Palas Mall îi întâmpină pe cumpărători cu promoții de până la 70% la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii și accesorii, articole sportive, produse cosmetice, decorațiuni și multe altele.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;