5:13 pm - Thursday April 19, 4649

Întâlnire cu poveştile la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă”

Vineri, 29 septembrie 2017, ora 12,  la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” Iaşi,  elevii vor avea o întâlnire cu poveştile Irenei Postolache care susţine “că talentatul copil de astăzi, merită să crească cu basme pozitive, să asculte întâmplări cu oameni buni şi frumoşi, care îl fac să râdă sau să se emoţioneze”.

Irene Postolache, a publicat 4 cărţi de poveşti şi este laureată a Concursului Naţional “Ion Creangă” Iaşi, creaţie literară-poveşti, în anul 2016 şi 2017.

Conducerea şcolii reprezentată de prof. Nicoleta Creţu, cadrele didactice şi iniţiatoarea proiectului educaţional „Mărţişorul -Tradiţie şi Simbol“, din care face parte şi activitatea “Poveştile copilăriei cu Irene”, bibliotecara Georgeta Tudora, şi-au dat concursul în organizarea evenimentului.

Trupa de teatru  “Steluţe fără nume” a Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” Iaşi, coordonată de actriţa Ina Paladi de la Teatrul “Lux Art” Iaşi, va prezenta fragmente din poveştile Irenei Postolache.

“Irene Postolache are darul de a scrie cu sufletul, ea nu  te amăgeşte, îţi oferă o lume curată, inocentă, o lume în care încă mai crede.  Şi aşa şi trebuie. Cu fiecare carte publicată, autoarea se maturizează, prinde aripi. Copiii se bucură, îşi deschid larg braţele şi primesc poveştile cu gura până la urechi. Se râde mult, se cântă, poţi şi dansa dacă vrei, faci cunoştinţă cu personaje pe care le îndrăgeşti imediat…”

Angela Baciu   (scriitor, membru USR)

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;