Ofertă educațională inedită

Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” Iași și Agenția Națională a Penitenciarelor au conceput un alt mod de prezentare a ofertei educaționale pentru elevii din anii terminali de liceu.

Astfel, joi, 10 mai 2018, reprezentanții instituțiilor implicate împreună cu membrii din Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială din cadrul Penitenciarului Iași, au prezentat elevilor de la Leonida oferta educațională a Agenției Națională a Penitenciarelor însoțită de demonstrații tehnico-tactice și aplicative de aplanare a conflictelor și de imobilizare a persoanelor violente.

În cadrul acestei activități membrii SASS Iași însoțiți de doi câini special antrenați au realizat inclusiv o demonstrație de depistare a substanțelor interzise și a telefoanelor mobile, care sunt strict interzise în penitenciare.

Elevii Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” Iași s-au arătat încântați de acest tip de activitate, dovadă fiind și fotografiile făcute cu echipa SASS și tehnica din dotare și au cerut informații suplimentare privind admiterea în cadrul unităților de învățământ ale Agenției Naționale a Penitenciarelor.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;