Festivalul jocului pentru preșcolarii ieșeni

Miercuri, 6 iunie, începând cu ora 15:00, se va desfășura în generosul spațiu al Atrium Palas Mall, cea de-a VII-a ediție a Festivalului jocului ”Ala, bala, portocala, hai să ne jucăm!”.

Manifestarea, organizată de Grădinița cu program prelungit nr. 16 din Iași, în parteneriat cu I.Ș.J Iași, Asociația ”Bravo Events” și Palas Mall, se adresează copiilor de vârstă preșcolară și își propune să promoveze valoarea educativă a jocului, ca principal mijloc de învăţare şi recreere a copilului, dar și al adultului.

În acest an s-au înscris la festival 18 grădinițe, cu câte un echipaj ce va prezenta un joc de mișcare, antrenant și distractiv, în fața părinților și a juriului. Jocurile propuse de cele 40 de cadre didactice coordonatoare au fost reunite în culegerea ”Jocuri distractive pentru cei mici și cei mari”, ce se dorește a fi un util ghid metodic pentru cadre didactice, părinți și bunici.

Cei 190 de copii vor primi dulciuri și diplome, iar cele mai amuzante, dinamice, originale și creative jocuri vor fi premiate cu trofee și diplome speciale.

Noutate acestei ediții este secțiunea jocurilor cu și pentru părinți. Cei mici vor aplauda și vor susține peste 60 de părinți, ce se vor ”lupta” pentru trofeul ”Părinți jucăuși”.

Buna dispoziție, întrecerea, emoția concursului și premiile surpriză vor da valoare și culoare întregii manifestări, iar copiii se vor simți minunat în lumea magică a jocului.

Așteptăm pe toți cei cu suflet de copil, ce doresc să se deconecteze și să retrăiască anii de neîntors ai copilăriei, să ne fie alături și să se prindă în hora veselă a jocurilor.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;