5:13 pm - Sunday April 19, 7018

Joi, pe scena Amfiteatrului Palas: „Enigma Otiliei”, un musical de excepție

Pentru cei care iubesc teatrul, dar și muzica, Amfiteatrul Palas lansează invitația de a participa la un eveniment care le îmbină într-o manieră aparte. Comedia – musical „Enigma Otiliei”, o adaptare după George Călinescu, se va juca joi, pe 23 august, de la ora 20.30. Este o producție a Trupei 7 din Cluj, care, prin umor și muzică, va introduce publicul în universul Otiliei, în care se învârt membrii unei familii pline de defecte, unii dintre ei chiar degenerați, toți având în comun goana după bani și lipsa de educație.

Moş Costache Giurgiuveanu este personajul central al primei părţi, acaparând atenţia cu avariţia lui, dar şi cu glumele şi cântecele din acea vreme. O întâlnim, de asemenea, pe Aglae „baba absolută”, într-un  permanent schimb răutacios de cuvinte cu celelalte personaje, şi pe Aurica, acră şi nesuferită. De asemenea, cu o partitură plină de umor, apare în partea a doua a spectacolului Titi, personaj comic.

Spectacolul este interpretat de actori cu numeroase valențe actoricești și muzicale, fiind o comedie spumoasă și plină de vervă, aproape fiecare replică fiind un motiv de amuzament.

Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall și online, pe www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;