„Take, Ianke și Cadîr”, miercuri, pe scena Amfiteatrului Palas

Miercuri, 3 iulie 2019, de la ora 20.30, o producție dramaturgică de excepție se va pune în scenă la Amfiteatrul Palas. Iubitorii de teatru vor avea ocazia de a-i întâlni pe „Take, Ianke și Cadîr”, într-o comedie savuroasă, cu actori renumiți din București.

 „Take, Ianke și Cadîr” este una dintre cele mai populare creații ale teatrului românesc, iar ieșenii vor avea prilejul de a o vedea într-o interpretare inedită. Și asta pentru că din distribuție fac parte actori cunoscuți și apreciați: Paul Chiribuță, Niculae Urs, Doru Ana, Adriana Trandafir, Constantin Cojocaru/Marian Lepădatu, Ioana Ancea și Andrei Roşu. O comedie spumoasă, spectacolul de miercuri seara va oferi publicului hohote de râs printr-o avalanșă de situații amuzante, care se nasc din prietenia de o viață a celor trei negustori, un evreu, un român şi un turc. Prețul biletelor este 65 de lei.

Joi, pe 4 iulie, de la ora 21.30, porția de râs este oferită printr-un spectacol de stand-up comedy, susținut de Dan Badea și Dan Țuțu. Glume inspirate din viața reală și povești amuzante sunt rețeta pentru o seară cu bună dispoziție. Prețul biletelor este 55 de lei.

Duminică, pe 7 iulie, de la ora 19.00, este rândul copiilor să primească invitație la Amfiteatrul Palas. „Magic Fairytale” este un show interactiv și captivant, al Teatrului la Cinema București, care îi va ajuta pe prichindei să devină mici magicieni. Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată a Zânei, ei învață trucuri hazlii și formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 9 ani, intrarea fiind 25 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-urile  www.palasmall.ro sau www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;