Cea mai cunoscută cafea la nivel mondial, Starbucks, poate fi savurată și în Iulius Mall Iași

Plasat în proximitatea campusului studențesc, în centrul uneia dintre cele mai dinamice zone din Iași, Iulius Mall Iași continuă să propună un mix de retail în concordanță cu energia, nonconformismul și preocupările tinerilor. Astfel, de la finalul anului trecut, vizitatorii centrului comercial pot savura o cafea la Starbucks, cea mai cunoscută rețea de cafenele la nivel mondial.

Pentru că se adresează în special unui public young, din oferta Iulius Mall Iași nu putea lipsi Starbucks. Renumitul brand a deschis cea de a treia cafenea din Iași la parterul Iulius Mall, celelalte două locații fiind în ansamblul Palas Iași. Noua destinație are un design modern și minimalist, cu spații confortabile și numai bune pentru relaxare și socializare.

Clienții pot savura aici sau „take away” băuturile personalizate, gustările rapide și deserturile renumite pe întreg mapamondul. Iubitorii de cafea pot alege dintre cele mai apreciate sortimente de specialități Starbucks – Caramel Macchiato, Caffé Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino™, dar şi ceaiuri aromate şi ciocolată caldă, alături de o varietate de prăjituri şi produse de patiserie.

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei, experiența unică Starbucks este adusă în viața fiecărui client, prin intermediul fiecărei căni de cafea servite.

Startul perfect al zilei sau pauza delicioasă de relaxare ori socializare este la Starbucks, în Iulius Mall Iași!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;