11:18 am - Friday January 22, 2021

Alte 12 clase de la patru unităţi de învăţământ au solicitat suspendarea cursurilor în sistemul faţă în faţă

În urma confirmării pozitive cu COVID-19 a unui elev şi a trei cadre didactice,    patru unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi au solicitat joi, 21 octombrie, suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă. Solicitările au fost aprobate anterior de consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ respective, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, urmând ca decizia de suspendare a cursurilor şcolare organizate în modalitatea „faţă în faţă” să se dispună la nivel judeţean prin hotărârea CJSU.

Unităţi de învăţământ care au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă/colectiv:

Unitatea de învăţământ Număr cazuri confirmate Numărul de clase/ colective CLASA LA CARE SUNT SUPENDATE CURSURILE ȘCOLARE ÎN MODALITATEA “FAȚĂ ÎN FAȚĂ”
ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GEORGE COŞBUC”, IAŞI un cadru didactic 1 Clasa a IV-a A
ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GHEORGHE I. BRĂTIANU”, IAŞI un cadru didactic 9 Clasa pregătitoare A, Clasa pregătitoare B, Clasa I A, Clasa I C, Clasa a III-a C,

Clasa a III-a B, Clasa a IV-a A, Clasa a IV-a B, Clasa a V-a B

ŞCOALA PRIMARĂ “EUROED”, IAȘI un elev 1 Clasa a III-a A
LICEUL TEHNOLOGIC ”VICTOR MIHĂILESCU CRAIU” BELCEȘTI un cadru didactic 1 Clasa a III-a B

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;