5:13 pm - Monday April 19, 2556

Weekenduri pline de energie la terasele din Palas

DJ locali, vibe de vară, seri pline de energie și mule alte lucruri inedite se anunță începând din acest weekend, la Palas. Cafenelele și restaurantele din grădina Palas dau startul petrecerilor tematice, pe terase. În același timp, dacă vrei să te plimbi alături de familie, să te bucuri de o cafea alături de prieteni, să stai pe gazon și să te bucuri de o carte, dar și să savurezi preparatele tale preferate, parcul Palas este alegerea ideală.

 

Party-urile la restaurantele și cafenelele tale favorite din Palas încep chiar de vineri, 8 aprilie 2022. Adună-ți gașca de prieteni și vino la Palas!

La CornicheTommy va fi prezent la platane, atât vineri, cât și sâmbătă, de la ora 20.00Epic Nights by Dilivio vor fi în acest weekend la Madison, de la 19.30. La Maison F Palas spunem împreună „Sip, Sip Hooray” timp de trei zile, iar DJ cunoscuți precum Tony Q, Johnny W. și Criswell vor mixa cele mai noi piese. Tribeca pregătește bunătățile americane, dar și weekend vibes alături de DJ Enzo, de la ora 19.30.

Concertele live vor avea loc la Czech In, începând de vineride la ora 20.00cu trupa The City Band, dar și sâmbătă9 apriliede la ora 20.00, cu cei de la So What BandThe Trumpets vă propune o sâmbătă londoneză alături de trupa Orkid, care își va lansa noul album.  

La Fratelli Ristorante ai parte de o seară de vineri cu totul specială: Born to Sparkle all night long with KidMike și DJ Alex Pintilie va începe de la ora 20.00, iar petrecerea continuă și sâmbătă, de la aceeași oră. Atmosfera de primăvară a ajuns și în Skin Resto – Bar, iar vineri și sâmbătăde la ora 21.00, dăm startul petrecerilor tematice cu Golden Spring.

Dacă vrei ca weekendul acesta să te relaxezi la o cafea cu prietenii, să te plimbi, să stai pe iarbă și să citești o carte sau să ieși cu copiii, parcul Palas este alegerea perfectă! Caruselul venețian este deschis pentru distracție, iar cei mici sunt așteptați în ceșcuțele rotitoare și în căluți, în intervalul orar 11.00 – 21.00.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;