Doar patru cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore, la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate patru cazuri noi de coronavirus, în scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până duminică, 22 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.172 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore nu a fost efectuată nicio externare și s-au efectuat trei internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.426.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 192 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în scădere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Municipiul Bucureşti – 49 şi în judeţul Cluj – 20, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.

Conform celei mai recente raportări, în judeţele Brăila, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Sălaj, Teleorman şi Vrancea nu s-au înregistrat cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Nici în străinătate nu există cazuri de infectare raportate ale cetăţenilor români.

În total, până duminică, 22 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.906.051 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore a fost raportat un singur deces (un bărbat) la pacienţi cu COVID-19, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.652 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;