5:14 pm - Wednesday April 20, 3166

Remiză pentru Poli Iași în primul meci de verificare disputat în cantonamentul din Bulgaria

Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), duminică, în primul meci de verificare disputat în cadrul stagiului de pregătire din Bulgaria, în compania formației FC Makedonija GP Skopje (Macedonia de Nord), golul ieșenilor fiind înscris de Anton Karachanakov (min. 44) dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

Poli Iași a început meciul în formula: Brânză – Martac, Lică, Tincu, Ciaun – Fr. Cristea, Vașvari (căpitan), Fică, Karachanakov, Pelivan – Tomczyk, pe parcursul întâlnirii antrenorul Claudiu Niculescu operând mai multe schimbări în componența echipei.

Partida a avut loc la Bansko, stațiunea montană în care moldovenii se află într-un stagiu centralizat de pregătire în perioada 8 – 22 iulie.

Adversara elevilor lui Claudiu Niculescu, formația FC Makedonija GP Skopje, este ocupanta locului 4 în sezonul trecut în campionatul Macedoniei de Nord, fiind calificată în turul 2 preliminar al Conference League, competiție în care urmează să întâlnească pe ȚSKA Sofia, pe 21 iulie – acasă și pe 28 iulie în deplasare.

În următorul meci – test din cantonamentul de la sud de Dunăre, ieșenii vor întâlni miercuri, 13 iulie, pe ȚSKA Sofia (locul 8 în campionatul trecut în Bulgaria).

Ultimele două partide verificare programate la Bansko vor avea loc duminică, 17 iulie, cu Akritas Chlorakas (Cipru) și miercuri, 20 iulie, cu Sabah Masazyr (Azerbaijan).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;