Două firme înscrise la licitația privind distribuția produselor lactate în cadrul programului guvernamental ”Laptele și cornul”

Două firme, una din Vaslui și alta din Vatra Dornei, vor asigura în anul școlar 2013/2014  necesarul de produse lactate pentru elevii ieșeni, în cadrul programului guvernamental ”Laptele și cornul”.  După cum au precizat, ieri, reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Iași, ofertele de la licitația privind furnizarea și distribuția produselor lactate, pentru anul școlar 2013/2014, au fost depuse de SC ILVAS SA Vaslui (pentru trei loturi) și, respectiv, de SC DORNA SA Vatra Dornei (pentru cinci loturi). ”Valoarea minimă a ofertelor este de 820.000 lei, fără TVA, iar cea maxima de 3 milioane lei, fără TVA. Valoarea estimată a licitatiei, pentru toate cele șapte loturi este de 10,7 milioane lei, fără TVA”, a declarat Marius Pârciu, purtătorul de cuvânt al CJ Iași. În anul școlar 2013/2014, în județul Iași Iasi vor fi aproximativ 97.000 de beneficiari ai produselor lactate (o cutie de lapte pasteurizat UHT,  sau iaurt de minim 200 ml). Este vorba despre elevii din clasele I-VIII de la școlile de stat și
private, precum și de copiii de la grădinițele cu program normal de patru ore (de stat si privat). Tot în această săptămână, la sediul Consiliului Județean (CJ) Iași a avut loc și deschiderea ofertelor la licitația pentru furnizarea și distribuția produselor de panificație pentru elevi și preșcolari, pentru anul de învățământ 2013/2014, din cadrul programului guvernamental ”Laptele și cornul”. La licitație s-au prezentat șase firme și asocieri de firme.  Licitația a fost evaluată la suma totală de aproximativ 5,28 milioane de lei, fără TVA. Pentru cele șapte loturi scoase la licitație au depus oferte SC Ilvas SA Vaslui, SC Agropan Impex SRL Iași, Asocierea SC Morlux Florena SRL Crivești – Iași – SC Remina SRL Podu Iloaiei – Iași, Asocierea SC Vel Pitar SA Râmnicu Vâlcea – Vâlcea – SC Agropan Impex SRL Iași, SC Media Pop Art SRL Turda – Cluj și SC Țac – Țac SRL Războieni – Iași.

Filed in: Administrație

Comments are closed.

;