Prima cafenea Zvon Café din Iași s-a deschis la Iulius Mall

De curând, amatorii de relaxare în compania unei cafele aromate au la dispoziţie un nou local în Iulius Mall Iaşi. Situată la etajul 1, Zvon Café îşi întâmpină clienţii într-un ambient deosebit, ralaxant şi elegant.

Zvon Café, noua destinaţie de petrecere a timpului liber din îndrăgitul mall, oferă produse de cea mai bună calitate şi un meniu diversificat. Ieşenii şi nu numai se vor putea delecta cu o cafea cu gust intens, marcă proprie, precum şi cu numeroase preparate şi cocktailuri. Zvon Café se distinge prin reţetele originale şi prin grija acordată alegerii ingredientelor, astfel încât să depăşească şi cele mai exigente aşteptări ale clienţilor.

Cafeneaua deschisă în Iulius Mall propune şi elemente de noutate în conceptul Zvon Café, fiind prima locaţie la nivel naţional în care se va servi în sistem „take away” şi de unde clienţii vor putea cumpăra cafea proaspăt prăjită sau produse pentru acasă. De asemenea, la Zvon Café este amenajat un IT-Corner, dotat cu tablete şi încărcătoare wireless, pentru ca savoarea cafelei sau a ceaiului să fie împărtăşită şi cu prietenii din mediul online.

Zvon Café este unul dintre lanţurile de cafenele cu tradiţie în România, având o experienţă de peste 12 ani. Iaşul se adaugă pe harta cafenelelor Zvon, după oraşele Bucureşti, Brăila, Focşani, Bacău, Craiova şi Drobeta Turnu-Severin.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;