Promoții de până la 70%, café concert și latino party, în week-end, la Palas

Promoţii de până la 70% la brandurile din Palas Mall, recital de pian şi saxofon, Latino Party şi teatru de păpuşi pentru copii – acesta este programul de distracţie pregătit de ansamblul din inima oraşului, în acest week-end.

Mult aşteptatele promoţii estivale au început la Palas, majoritatea magazinelor afişând preţuri irezistibile la colecţiile de sezon. Promoţiile ajung şi până la 70%, la branduri precum New LookC&ACamaïeuL’OccitaneOffice Shoes şi Meli Melo.

La fel de tentante sunt şi ofertele Humanic – până la 58%Benvenutti – până la 55%Massimo DuttiBershkaStefanelStradivariusTommy HilfigerIl Passo,IntersportLC WaikikiLee CooperBigottiGatta, Be in Time, Vanilla Colours – care merg până la 50%.

Magazinele ZaraPull&BearOyshoOtterNikeGarelD’S Damat şi Animax îi aşteaptă pe clienţi cu articole mai ieftine cu până la 40%.

Why DenisCasa WandaDeco Blue şi Kultho au promoţii de până la 30%Sabrini – 20%Cărtureşti 20% la 150 de titluri de vacanţă15% la ghiduri de călătorie,Nemira  – 35% promoţie pentru elevi şi studenţi şi 15% la cărţi şi Librarium – 20% la anumite articole.

Sâmbătă7 iulie 2012, după ce şi-au făcut cumpărăturile, clienţii Palas Mall sunt invitaţi în piaţeta centrală, la un recital de pian şi saxofon susţinut, de la ora 15.00, de Alex Jaxx&Cătălin. Seara, de la ora 20.00, muzica bună se mută în aer liber, la Pavilionul Muzical. Ieşenii veniţi la Palas să se relaxeze vor avea parte de ritmuri de pianină, saxofon, tobe şi chitară, în cadrul unui recital Café Concert.

Duminică dimineaţa continuă tradiţionala întâlnire a prichindeilor cu personajele de poveste de la Teatrul „Luceafărul”. Piesa „Punguţa cu doi bani” va fi pusă în scenă de la ora 10.30, în Parcul Palaszona KidsLand.

Week-end-ul se încheie la Palas cu o petrecere latino în aer liber. Astfel, de la ora 20.00, în piaţeta din faţa cafenelelor de pe Palas Shopping Street se va da startul la fiestă, cu muzică şi dans latino.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;