Hilton Worldwide va deschide un hotel Hampton by Hilton în Iași, în cursul acestui an

Hilton Worldwide a încheiat un acord pentru a deschide primul hotel în Iași, ajungând astfel la un total de 12 hoteluri care funcționează deja sau sunt în curs de dezvoltare în România. Hotelul este proprietatea S.C. INPROIECT S.R.L. și va funcționa ca a doua unitate Hamptonby Hilton din România.

Hampton by Hilton Iași se va deschide pentru oaspeții săi în a doua jumătate a lui 2014, după ce clădirea de 15 etaje a fostului Hotel Europa va trece printr-un proces de renovare completă. Hotelul va avea 123 de camere, plus o zonă cu design contemporan, special amenajată pentru micul-dejun și bar, unde se pot servi gustări și băuturi pe tot parcursul zilei. Oaspeții hotelului se vor bucura de standardul de calitate specific Hampton by Hilton ­- 100% Satisfaction Guarantee. În plus, oaspeţii vor beneficia de mic dejun inclus în prețul camerei. Acestea sunt elemente definitorii ale acestui brand accesibil ca preţ, fiind disponibile în hotelurileHampton by Hilton din întreaga lume.

“Hampton by Hilton Iaşi completează oferta de pe piaţa hotelieră a orașului oferind oaspeților noştri servicii de calitate, la standarde internaționale, specifice brand-urilor din portofoliul nostru. Poziţionarea convenabilă și apropierea de zona comercială a orașului îi vor atrage atât pe călătorii aflați în vacanță, dornici să descopere atracțiile turistice locale, cât și pe cei care călătoresc în interes de serviciu şi vizitează acest important centru de afaceri al ţării,” a declarat Phil Cordell, Global Head, Focused Service and Hampton Brand Management.

Fiecare cameră va fi dotată cu patul confortabil specific acestei mărci (Clean and Fresh Hampton BedTM ), iar conexiunea la Internet va fi disponibilă gratuit în tot hotelul.

De asemenea, oaspeții vor avea acces la o parcare cu 100 de locuri, se vor putea bucura de o nouă sală de fitness şi vor beneficia de facilități pentru întâlniri de afaceri. În urma acestui proces de rebranding, Hamptonby Hilton Iaşi va intra în renumitul program de loialitate Hilton HHonors, din care fac parte cele 10 branduri hoteliere ale Hilton Worldwide. Clienții primesc puncte care pot fi transformate în beneficii în hotelurile Hilton din întreaga lume.

Situat în nord-estul României şi fiind recunoscut ca unul dintre principalele centre politice, economice și culturale ale țării, Iașiul atrage anual un număr mare de vizitatori. Oraşul este unul dintre cele mai mari din România și totodată un important centru academic, unde își desfășoară activitatea zece universități și o mare comunitate studențească.

 “Fiind cea mai mare dintre țările balcanice, România reprezintă o piaţă importantă pentru dezvoltarea brandurilor noastre, o piaţă unde vom continua derularea şi a altor proiecte interesante. Printre acestea se numără un hotel DoubleTree by Hilton la Sighișoara care se va deschide spre finalul acestui an. Suntem încrezători că şi în anii următori va exista un context favorabil dezvoltării noastre constante şi că noul hotel din Iaşi va deveni, în scurt timp, un reper important pentru piaţa hotelieră locală,” a adăugat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, Europe & Africa, Hilton Worldwide

Situat în centrul Iașului, hotelul se află la cinci minute de mers pe jos față de Palatul Culturii și de Ansamblul Palas, un centru urbanistic care include spaţii de birouri, magazine comerciale, restaurante şi baruri.

Hamptonby Hilton este deja prezent în România, prin Hamptonby Hilton Cluj-Napoca inaugurat în 2013. Alte proprietăți Hilton Worldwide în România includ Athenee Palace Hilton din Bucureşti, care aniversează anul acesta 100 de ani de la deschidere, și DoubleTree by Hilton Bucureşti – Piaţa Unirii, Doubletree by Hilton Oradea și Hilton Sibiu.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;