Obiectiv îndeplinit al Asociației “Speranță pentru Îngerași”

Asociația “Speranță pentru Îngerași”, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, anunță că obiectivul propus în cadrul spectacolului “Fulgi de Speranță” organizat pe 15 decembrie 2013, a fost îndeplinit. Astfel s-a reușit amenajarea unei camere de joacă în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență și Copiii Străzii, precum și modernizarea dormitoarelor cu perdele, mochetă, dulapuri, mese cu scaun și amenajarea unei camere pentru discuțiile copiilor cu familia.
La inaugurare au fost prezenți partenerii Asociaţiei de la DGASPC Iași, precum și sponsorii care au pus umărul la pregătirea acestei surprize minunate: Asociația Culturală Noua Acropola, Fundația Prieteni pentru Tine și Transgor Logistik.
Asociația Speranță pentru Îngerași, împreuna cu voluntarii săi, a dăruit copiilor o zi de neuitat, o cameră primitoare, veselă, colorata, și plină de jucării.
Suma investită pentru dotarea și amenajarea centrului a fost de aproximativ 6.000 de euro. Pentru luna următoare, Asociația “Speranță pentru Îngerași” are în plan amenajarea unui loc de joacă pe terenul exterior clădirii centrului.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;