5:14 pm - Wednesday April 29, 6448

Consiliul Judeţean Iaşi a prezentat, la Romexpo, oferta de turism a judeţului

Pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Județean Iași are un stand la Târgul de Turism al României (13-16 martie 2014). Evenimentul are loc la București, la Centrul Expozițional Romexpo, standul Iașului fiind situat în Pavilionul C3, nr. 9. Iaşul ca destinaţie de business şi leisure este principalul proiect promovat de Consiliul Judeţean Iaşi în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo, fiind prezentate totodată ofertele de turism cultural şi ecumenic. Un alt proiect important promovat la Târgul de la Romexpo este cel al Aeroportului Internaţional Iaşi.

În cadrul târgului a fost organizat un eveniment intitulat “Iaşi – open for business”, după ce, din studiile efectuate în colaborare cu agenţiile şi patronatele din turism, s-a constatat că turismul de evenimente şi cel de business sunt principalele puncte de atracţie care trebuie dezvoltate.

Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean, a apreciat că oferta diversă de obiective turistice şi monumente istorice a Iaşului, precum şi modernizarea aeroportului din judeţ vor face ca acesta să devină o destinaţie şi mai atractivă. “Într-o lume tot mai globalizantă şi competitivă, Iaşul turistic trebuie să se redefinească. Nu îi lipseşte nimic Iaşului de a se poziţiona vizibil pe harta turistică a României. Prezenţa judeţului nostru la Târgul de Turism al României, a două oară în istoria post-decembristă, constituie modalităţi prin care vom readuce Iaşul acolo unde este locul său de drept“, a spus Adomniţei.

Anul acesta, Consiliul Judeţean Iaşi participă la Târgul de Turism de la Romexpo cu un stand care are ca suprafaţă de 60 metri pătraţi, de două ori mai mare decât cel de anul trecut.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;