Ateliere şi work-shop-uri de fotografie pentru școlarii din Iași

După ce au dovedit că sunt cu adevărat pasionați și mulți dintre ei talentați, fotografilor de-o șchioapă din Iași li s-au pregătit noi surprize plăcute: work-shop-uri, hoinăreli prin Iași și nu numai, dar şi noi cursuri de inițiere în arta fotografică.

Dacă atelierele de fotografie despre copilărie se reiau de marți, 18 martie 2014, de la ora 18, în ceainăria Cărturești din Palas Mall, întâlnirile tematice vor debuta la finalul acestei luni și vor continua până în toamnă. Fotografia culinară, de portret, spectacol, peisaj, arhitectură, macrofotografie, fotografia de stradă, cea nocturnă și mișcarea în fotografie se numără printre temele dedicate școlarilor cu vârste între 9 și 14 ani preocupați sau chiar îndrăgostiți de imaginea fotografică.

Încă de la debutul ateliere sub antetul Pro Image Kids, micii artiști au iscălit șase expoziții colective, iar 33 de lucrări – vernisate de “Ziua Copilului” în 2013 – sunt încă expuse la caruselul venețian din Palas. Aceşti fotografi au participat la Festivalul Internațional de Fotografie “Photo Romania Festival” de la Cluj-Napoca, unii au fost laureaţi ai ultimelor două ediții “Fotomaraton”, competiţie patronată de Institutul Francez din Iași, iar o parte au ilustrat – ca fotografi oficiali – evenimente speciale. În parteneriat cu Icar Tours, cursanţii şi absolvenţii Pro Image Kids vor hoinări şi în afara orașului, în căutarea de subiecte şi imagini deosebite.

Pentru ca școlarii de acum să nu regrete că atunci când vor fi mari nu au descoperit la timp camera foto, traineri le vor fi fotografii Pro Image. Foto-jurnalismul, fotografia publicitară din varii domenii (beauty, fashion, de produs, corporate etc.), de eveniment, peisaj şi arhitectură se numără printre genurile care au consacrat agenția.

Înscrierile pentru atelierele de fotografie se fac pe e-mail (contact@proimage.ro) sau telefonic (0722.576.242). Informații suplimentare despre work-shop-uri și imagini realizate de micii fotografi: pe www.kids.proimage.ro sau Facebook/Pro Image Kids.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;