TOM TAILOR a deschis în Palas Mall Iași primul magazin din estul țării

Tom Tailor şi-a inaugurat duminică, 15 iulie 2012, în Palas Mall Iaşi, primul magazin din estul ţării. În urma parteneriatului încheiat cu Iulius Group, renumitul retailer de fashion german va deschide – în toamna acestui an – un magazin şi în Iulius Mall Timişoara.

Tom Tailor este prezent în ţară şi în Bucureşti, Craiova şi Cluj-Napoca.

Magazinul deschis în Palas Mall ocupă 155 mp din suprafaţa total închiriabilă a componentei de retail a ansambului urbanistic Palas, care depăşeşte 60.500 mp şi include, în premieră naţională, conceptul de mall şi shopping street.

Cu linia Casual, Tom Tailor s-a alăturat celor peste 190 de magazine de la Palas şi se adresează femeilor şi bărbaţilor cu vârste între 25 şi 45 de ani, care aspiră la un look elegant, în trend.

Oamenii din întreaga lume poartă şi preţuiesc moda Tom Tailor deoarece subliniază individualitate şi originalitate, iar vestimentaţia şi accesoriile sunt de înaltă calitate. Colecţia acestei veri conferă naturaleţe şi un aer de libertate celui care alege să le poarte. Create cu aspect relaxant, activ sau sportiv, cu detalii discrete pentru distincţie, ţinutele Tom Tailor sunt ideale atât pentru birou, cât şi pentru o cină elegantă, graţie bogăţiei de culori şi mixului de texturi.

Compania germană Tom Tailor a fost creată în anul 1962, iar sloganul principal al companiei este “We dress people“.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;