Două tabere gratuite în Anglia, la Oxford şi Londra, pentru elevi

Concursul Mirunette Language Competition, in cadrul caruia elevii intre 10-17 ani pot castiga 2 tabere educationale in Anglia, se indreapta spre final. Inscrierea in concurs este gratuita si se realizeaza pana in data de 31 martie 2014, pe site-ul organizatorului Mirunette International Education: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri.

Taberele de limba engleza de 2 saptamani, oferite ca mari premii, se desfasoara in campusurile unor colegii si universitati prestigioase la nivel international, din Oxford si Londra, Marea Britanie. Marii castigatori vor fi 2 elevi din 2 categorii de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleza care sustin activ cei mai multi elevi, pot participa gratuit ca insotitori de grup in taberele educationale din Anglia.

Toti elevii au sanse egale, testele si eseurile fiind corectate dupa un barem strict de catre o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Asadar, dragi elevi, grabiti-va sa va inscrieti, timpul zboara! Mesajul nostru adresat parintilor si profesorilor este sa incurajeze elevii, intrucat o tabara internationala reprezinta o experienta memorabila si valoroasa pentru tineri, atat pentru testarea sistemelor vestice de invatamant, cat si pentru perfectionarea limbii engleze. Primele 2 etape ale concursului se desfasoara online, astfel incat participarea elevilor din intreaga tara este incurajata!

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;