LAGERMAX AED ROMÂNIA se extinde în zona Moldovei

Una dintre cele mai importante companii de pe piaţa autohtonă de transport și logistică, Lagermax AED România, se extinde acum și în zona Moldovei printr-un nou birou deschis la Iași.

Lagermax AED România este o companie austriacă cu sediul central în Salzburg. Este  prezentă pe piaţa din România de 11 ani cu birouri proprii în Arad, Timișoara, București, Otopeni și Iași.  Lagermax AED România oferă servicii de transport marfă în regim rutier, aerian și maritim, intern și internaţional, operaţiuni vamale, transporturi intermodale la cele mai înalte standarde.

“Extinderea și investiţia în zona Moldovei reprezintă un pas firesc pentru Lagermax AED România. În prezent avem numeroși clienţi cu afaceri în această zonă și dorim să venim în întâmpinarea  nevoilor acestora cu oferte flexibile la costuri mici. De asemenea, Estul țării are un potenţial foarte mare de dezvoltare în zona de investiţii din partea companiilor locale și multinaţionale“, a declarat Rareș Măcinică, Managing Director  Lagermax AED România.

“Cea mai mare parte din serviciile prestate de către biroul din Iași reprezintă importuri și exporturi de mărfuri textile, farmaceutice sau industriale din și către ţări precum Franţa, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Polonia și Spania. Am angajat, pentru început, trei persoane și vom continua să ne mărim echipa. Lagermax a fost întotdeauna preocupată de găsirea celor mai bune soluţii la cerinţele clienţilor, iar această nouă  investiţie reprezintă  intenția noastră fermă de a ne dezvolta și a aduce un plus de valoare serviciilor oferite“, a concluzionat Rareș Măcinică.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;