Cel mai mare eveniment dance al verii – SUNLOVERS PARTY, în parcarea Iulius Mall

Pe 21 iulie 2012, în parcarea laterală a IULIUS MALL va avea loc cea mai fierbinte petrecere a verii! Amatorii de distracţie sunt aşteptaţi sâmbătă la SunLovers Party, cel mai tare show al sezonului, care va dura 12 ore, de la 10 dimineaţa la 10 seara. Evenimentul îşi propune să aducă mai aproape de ieşeni atmosfera incendiară a unei petreceri estivale de pe plajă. Muzica bună va fi asigurată de cei mai în vogă DJ români, precum DJ OptickDJ AndiMihai Popoviciu şi MC Soci.

Participanţii la SunLovers Party vor mai avea parte de prezentări de costume de baie, ochelari şi alte accesorii de plajă şi se vor putea delecta cu îngheţate şi alte băuturi răcoritoare, la standurile special amenajate în zonă. Organizatorii au pregătit şi premii: week-end-uri pentru două persoane la mare, biciclete, băuturi gratuite şi multe alte surprize!

Cei pregătiţi de petrecere mai pot achiziţiona bilete de la parterul IULIUS MALL. În plus, de joi până sâmbătă inclusiv, primele cinci persoane care achiziţionează de la mall invitaţii vor primi una cadou.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;