Synygy deschide un nou Centru de Dezvoltare Software în România, la Palas Iaşi

Synygy, cel mai mare şi mai experimentat furnizor de soluţii pentru managementul de recompensare a vânzărilor (SCM) şi a altor soluţii de management a performanţei în vânzări (SPM), va reloca sediul companiei din Iaşi, la începutul lunii august, în ansamblul Palas. Noua facilitate, care va găzdui unul dintre centrele globale de dezvoltare ale Synygy, este situată în United Business Center, componenta office a complexului multifuncţional.

 „Noul centru de tehnologii din Iaşi ne va permite să ne mărim rapid personalul global de dezvoltare software, de la aproape 160 de persoane la peste 200. Acest lucru, împreună cu dezvoltarea continuă la nivelul personalului nostru de servicii profesionale, vânzări şi marketing, va cimenta, în cursul anilor care vor urma, poziţia Synygy drept cel mai mare şi cel mai de succes furnizor de soluţii SPM” a declarat Mark A. Stiffler, preşedinte şi CEO al Synygy.

 Aproape fiecare spaţiu de lucru din birouri se bucură de o panoramă generoasă, atât spre Palatul Culturii, cât şi spre grădina publică Palas. Sediul deţine 13 încăperi de videoconferinţe, un centru de date, o cameră de jocuri şi o cafenea cu peste 100 locuri, care poate fi rapid transformată într-o sală de şedinte de 160 de persoane.

 Synygy mai are un birou la Bucureşti, unde lucrează circa 50 de persoane, care răspund de livrarea soluţiilor SPM pentru clienţii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, precum şi de participarea în cadrul unor echipe ce oferă 24/7 servicii gestionate şi de suport pentru software la nivel global, în întreaga bază de clienţi a companiei.

 Despre Synygy

 Synygy pune la dispoziţie o cuprinzătoare platformă de afaceri pentru managementul performanţei vânzărilor (SPM), ce ajută companiile să ajungă „dincolo de nori” prin livrarea unor soluţii tehnologice, standarde şi practici optime, precum şi a unei îmbunătăţiri continue în sensul optimizării reale a managementului remuneraţiei în vânzări (SCM) şi procesele conexe de afaceri SPM.

 SPM include managementul datelor de vânzări, raportarea şi datele analitice ale vânzărilor, gestionarea procesului de lucru al vânzărilor, cote şi managementul obiectivelor, precum şi cel al teritoriului şi cel canalizat. Cu sediul principal în Chester, Pennsylvania şi vaste operaţiuni în Europa şi Asia, Synygy are mai bine de 520 de angajaţi la nivel internaţional şi a realizat peste 21 de ani de succes.

 United Business Center

 În luna mai a acestui an, compania Iulius Group a inaugurat în centrul Iaşului ansamblul arhitectural multifuncţional Palas, care cuprinde – pe lângă componentele comercial, hotelier, rezidenţial, entertainment – şi trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 20.000 mp închiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre chiriaşii care au sedii la Palas se numără companii precum Amazon România, Endava, Danieli Engineering, Centric IT Solutions, Groupama Asigurări, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Bentley Systems, Centrul Medical Arcadia etc.

 Iulius Group este cel mai mare dezvoltator şi operator român de centre comerciale de tip mall. Compania deţine o reţea de patru mall-uri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic Palas Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;