Spectacol cu ţestoase de Galápagos, lei de mare şi reptile, în parcarea Iulius Mall

Din acest week-end, cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi la IULIUS MALL, la un spectacol de dresură cu specific acvatic, prezent în premieră la Iaşi. Evenimentul „Florida Show” va avea reprezentaţii zilnice, în perioada 25 aprilie – 5 mai 2014, în parcarea laterală a mall-ului.

Prichindeii vor avea ocazia să vadă, unii pentru prima oară, ţestoase gigant de Galápagosfocilei de marealigatori de Florida şi reptile, în numere amuzante de dresaj. Printre cele mai spectaculoase protagoniste ale evenimentului se numără o reptilă de 100 de kilograme şi 6,5 metri, dar şi leul de mare Enzo, care s-a făcut remarcat, împreună cu dresorul Maik Gärtner, în această primăvară, la emisiunea „Românii au talent”. Toţi copiii vor avea parte de o experienţă cu adevărat deosebită, putând păstra amintiri foto alături de reptile şi animale acvatice de mari dimensiuni.

Evenimentul „Florida Show” a ajuns în România după reprezentaţii oferite în ţări precum DanemarcaSpaniaUngaria şi Serbia. Spectacolele, cu durata de aproximativ 60 de minute, au loc de la ora 18.00 în fiecare zi a săptămânii, iar sâmbăta şi duminica sunt programate câte două, de la ora 16.00, respectiv 18.00.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;