Resonance Electric Show (RES 2014) aduce în prim plan sistemele de iluminat cu surse LED

 

La finalul acestei săptămâni, Iaşul va deveni locul de întâlnire pentru cei mai cunoscuţi jucători de pe piaţa naţională şi internaţională în furnizarea de materiale şi echipamente electrice. Vineri, 25 aprilie, între orele 9.00 şi 17.00, şi sâmbătă, 26 aprilie, între orele 9.00 şi 13.00, va avea loc cea de-a doua ediţie a Resonance Electric Show (RES 2014), târg de prezentare a noutăţilor în domeniu. Evenimentul, organizat de compania ieşeană Resonance Grup, se va desfăşura la sediul acesteia – Str. Rampei nr. 9A (în spatele pieţei Dacia). La RES 2014 vor fi prezenţi cei mai importanţi producători de echipamente electrice şi automatizări, corpuri de iluminat, aparataj electric şi accesorii pentru instalaţii electrice.

Această ediţie a târgului Resonance Electric Show aduce în prim plan avantajele sistemelor de iluminat cu surse LED, expozanţii prezentând soluţii care conduc la economii importante de consum de energie electrică şi la reducerea cheltuielilor de întreţinere. Prin comparaţie cu sistemele de iluminat clasice, cele care utilizează surse LED prezintă avantajul unui consum de energie electrică mult mai scăzut, calitatea luminii apropiată de lumina naturală, o durată de utilizare ce depăşeşte de cele mai multe ori 50.000 de ore, dar şi lipsa radiaţiilor UV şi infraroşii (ce duc la deteriorarea materialelor iluminate). De asemenea, în cadrul târgului, vor fi prezente sisteme de protecţie interioară şi exterioară împotriva loviturilor de trăsnet, marca OBO Bettermann, care împiedică producerea de diferenţe periculoase de potenţial în clădiri şi protejează oamenii şi sistemele energetice şi informaţionale împotriva daunelor electrice şi mecanice. Nu în ultimul rând, vizitatorii vor avea posibilitatea să cunoască şi cele mai avantajoase soluţii pe partea de tablouri electrice, automatizări industriale şi distribuţie de joasă tensiune, având la dispoziţie o variată ofertă provenită de la branduri renumite precum Siemens, Schrack sau Noark, a declarat Cătălin Pocol, director general al Resonance Grup SRL.

 „Faptul că putem organiza un astfel de eveniment este un semnal pozitiv pentru economia ieşeană, compania noastră fiind prima firmă specializată în distribuţia de astfel de produse care organizează o asemenea expoziţie în Moldova. Deja la această a doua ediţie a târgului, suprafaţa expoziţională a crescut cu 67% comparativ cu anul trecut, şi sperăm ca în anii următori RES să devină principalul eveniment anual specializat, de referinţă pentru piaţa de electrice din Moldova”, a mai spus Cătălin Pocol.

Intrarea la RES 2014 este liberă, iar vizitatorii pot participa la tombola cu premii oferite de organizatori.

 

Resonance, lider pe piaţa de electrice din Moldova

„Resonance Grup” SRL Iaşi este prezentă pe piaţa echipamentelor şi instalaţiilor electrice din anul 2000, activitatea de debut fiind orientată spre comercializarea şi distribuirea de produse marca „OBO Bettermann” – materiale electrice pentru instalaţii industriale şi casnice, cablare structurată şi telecomunicaţii.

„Cursul firesc al dezvoltării afacerii a fost acela de a lărgi portofoliul de produse, gamele complete ale „Comtec”, „Schrack” şi „Siemens” contribuind la configurarea unei oferte variate şi, mai ales, de o calitate ireproşabilă. Relaţia deschisă cu furnizorii, bazată pe încredere şi sprijin reciproc, ne-au asigurat premisele pentru a câştiga un segment important de piaţă, segment care s-a extins de la un an la altul, depăşind, ca arie geografică, graniţele judeţului Iaşi”, a precizat Cristi Alexa, managerul general al firmei Resonance Distribution.

Astfel, în anul 2005, „Resonance Grup” şi-a deschis un punct de lucru la Suceava, celelalte locaţii din zona Moldovei (Bacău, Botoşani, Vaslui) fiind „acoperite” iniţial prin încheierea de colaborări cu firme distribuitoare, dar şi prin strategia vânzărilor directe.

Următoarea destinaţie pe harta „Resonance” a fost  Bacău, punctul de lucru fiind deschis în anul 2010. De asemenea, în anul 2009, în paralel cu Resonance Grup, s-a înfiinţat firma Resonance Distribution, care a preluat o parte din activitatea Grupului.

În cursul anilor 2010-2012, firma a încheiat parteneriate noi cu jucători de renume la nivel mondial: Legrand, Philips, Noark.

Firma a continuat să se extindă şi în 2013, prin deschiderea punctelor de lucru de la Botoşani şi Bucureşti. De asemenea, de curând a fost dat în funcţiune un modern atelier de producţie a tablourilor electrice.

Pentru anii următori compania îşi propune să-şi consolideze poziţia de lider pe piaţa de electrice din Moldova şi să crească prin investiţii constante şi în alte zone ale ţării, care au un potenţial de dezvoltare semnificativ pentru piaţa specifică.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;