Au început înscrierile la Seven Hills, prima școală internațională din regiune

Din anul şcolar 2014 – 2015, la Iaşi va funcţiona prima şcoală internaţională din nord-estul ţării, cu predare exclusiv în limba engleză – Seven Hills International School. Părinţii care doresc să le ofere copiilor o educaţie după curriculum britanic, în condiţii ultramoderne, îi pot înscrie deja la noua şcoală. Pentru început, vor funcţiona: o grupă de grădiniţă, clasa pregătitoare, clasa a V-a şi clasa a IX-a.

În luna septembrie a acestui an, Seven Hills International School va fi inaugurată în ansamblul urbanistic Palas, ocupând un etaj din clădirea United Business Center 2. Înscrierile au început deja. Pentru grădiniţă şi clasa pregătitoare acestea presupun întocmirea unui dosar personal al copilului şi un interviu cu părinţii, iar pentru clasa a V-a se adaugă testul de limba engleză. Pentru clasa a IX-a, înscrierile se fac pe baza testului de limba engleză, a interviului cu elevul şi cu părinţii şi a portofoliului academic, care să includă rezultatele la evaluarea naţională şi participarea la activităţi educaţionale, comunitare sau de voluntariat. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.sevenhills.ro sau la telefon +(40)232/208.840 şi +40 (748)160 866

Colectivele claselor vor fi de 15 – 18 elevi, pentru ca fiecare copil să beneficieze de întreaga atenţie a cadrelor didactice. Acest lucru va permite ca dezvoltarea elevilor să fie în concordanţă cu abilităţile, capacităţile şi aptitudinile care îi definesc.

Pe lângă programul academic obligatoriu, susţinut de profesori vorbitori nativi de limbă engleză şi cadre didactice de elită din Iaşi, elevii vor lua masa de prânz şi vor avea timp de odihnă. În plus, aceştia vor participa la activităţi extraşcolare şi cluburi variate, vor cânta în orchestra şcolii, vor practica sporturi individuale şi de echipă şi vor merge în excursii tematice.

Seven Hills International School este în proces de autorizare de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, ceea ce va permite echivalarea studiilor în sistemul de învăţământ românesc şi în orice alt sistem din lume. Şcoala va obţine în luna mai acreditarea din partea Consiliului Şcolilor Britanice Internaţionale. De asemenea, Seven Hills va fi acreditată de Cambridge International Examinations, cel mai mare furnizor de programe educaţionale.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;