Concursuri de Street Art și Skateboarding, la Iulius Mall, în cadrul Festivalului Ars Urbana

În week-end, IULIUS MALL îi invită pe admiratorii culturii urbane şi pe cei care îndrăgesc sportul pe role la cea de-a patra ediţie a Festivalului Ars Urbana. Evenimentul va avea loc în parcarea principală a mall-ului, de vineri, 9 mai, până duminică, 11 mai 2014 inclusiv, şi este singurul festival din regiune care promovează arta urbană.

Festivalul include cinci întreceri, la categoriile: Street ArtB-BoyingDesign şi SculpturăSkateboarding şi Freestyle FootballProgramul primei zile va începe la ora 10.00, cu un concurs de Street Art şi Skateboarding, urmat de o demonstraţie dinamică de Beatbox şi DJ-ingSâmbătă, de la ora 10.00, publicul de la IULIUS MALL va asista la o competiţie spectaculoasă de mişcări de B-Boying (breakdancing), iar de la ora 13.00, pasionaţii sunt invitaţi la un workshop de Street DanceDuminică, în ultima zi de festival, de la ora 12.00, va avea loc o expoziţie neconvenţională de sculptură şi obiecte de designO oră mai târziu, va începe concursul de Freestyle Football.

Festivalul Ars Urbana a luat naștere în anul 2008, cu scopul de a promova cultura și arta urbană sub toate formele şi de a educa publicul larg cu privire la acest fenomen. Anul acesta, festivalul se va desfășura la IULIUS MALL şi în Clubul Underground.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;