5:13 pm - Tuesday April 19, 4411

Consiliul Local Miroslava în vizită la ADV

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, anunta ca maine, 29 mai 2014, ora 11.00, va primi la sediul Centrului National de Economie Sociala, vizita consilierilor locali ai comunei Miroslava.

Intalnirea face parte din cadrul campaniei ”Cunoaste, apreciaza si sustine!” prin care ADV Romania urmareste sa promoveze parteneriatul public privat in ceea ce priveste incluziunea sociala, promovand inclusiv modelul propriu de economie sociala, care a adus in comunitate investitii consistente si locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati si serviciile sociale oferite gratuit.

“Ma bucur ca invitatia noastra a fost acceptata, mai ales ca avem in plan sa dezvoltam in perioada urmatoare mai multe proiecte in comuna Miroslava, printre care si infiintarea unei intreprinderi sociale. Aceasta vizita ne permite sa cunoastem consilierii locali, sa vedem care sunt problemele si asteptarile lor in zona economica si sociala si cum putem sa ne dezvoltam impreuna. De asemenea, dorim sa promovam rolul nostru de investitor in aceasta comuna si explorarea unor noi oportunitati de colaborare” – a declarat dna Angela Achitei, presedintele ADV Romania.

Cu prilejul acestei vizite, consilierii locali vor avea ocazia sa cunoasca activitatea desfasurata de catre fundatie, un accent aparte fiind pus pe serviciul de economie sociala. Astfel, vor fi vizitate atelierele de croitorie, tipografie, artizanat, pictura, legatorie manuala, arhivare si depozitare documente. Atelierele protejate fac parte din cadrul unitatii protejate autorizate Util Deco, care are in prezent un numar de 75 de persoane angajate, din care 36 sunt tineri cu dizabilitati. Produsele si serviciile oferite de catre acestia, pot fi vizualizate pe www.utildeco.ro.

Filed in: ONG-uri

Comments are closed.

;