Invitaţie la distracţie alături de MOKI

Dragi părinţi,

Ştiţi cine este Moki?

Dacă nu, vă aşteptăm în weekend-ul acesta împreună cu copiii la Era Shopping Park pentru a-l cunoaşte pe simpaticul şi năstruşnicul Moki, mascota drăgălaşă care-i va învăţa pe copii cum să circule în siguranţă. O mulţime de surprize delicioase sunt pregătite pentru “elevii” lui Moki!

Organizatorii au pregătit o serie de sesiuni speciale de educaţie rutieră, pornind de la ideea de interactivitate cu micuții, pentru a le capta atenția şi a-i face să reţină informaţii importante într-un mod atractiv. Moki, simpatica mascotă a programului, îi va distra pe copii și va asigura un cadru relaxat și amuzant al lecțiilor, îi va încuraja prin jocuri instructive şi materiale educative să adopte o conduită responsabilă atunci când participă la trafic.

Acţiunea este organizată de Mercedes-Benz România şi Casa Auto Iaşi, în colaborare cu Organizaţia “Salvaţi copiii” şi Poliţia Rutieră Iaşi, partener principal Era Shopping Park.

Acţiunea face parte din programul internaţional Mobile Kids şi vizează o serie de acțiuni distractive şi educaţionale menite să îi învețe pe copii regulile corecte de circulație în trafic, pentru a preveni şi reduce numărul accidentelor rutiere.

Mobile Kids este o iniţiativă globală Daimler, cu o abordare unică asupra educaţiei rutiere pentru copiii din întreaga lume. Factorul comun al campaniilor Mobile Kids este, de fiecare dată, formatul distractiv al lecţiilor de siguranţă rutieră potrivit vârstei copiilor, pentru asigurarea unei instrucţii cu impact practic, vizibil apoi în conduita lor rutieră.

Vă aşteptăm laEraShoppingPark, sâmbătă – 31 mai şi duminică – 1 iunie, începând cu ora 11.00!

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;