Ziua Porţilor Deschise pentru copiii angajaţilor Antibiotice SA Iași

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Antibiotice SA Iași a organizat pentru al 11-lea an consecutiv un eveniment dedicat copiilor angajaţilor. Vineri, 30 mai 2014, începând cu ora 14:00, Antibiotice  SA şi-a deschis porţile pentru 160 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani.

Copiii au fost invitaţi în sala de festivităţi, unde Ioan Nani, directorul general al companiei  a discutat cu copiii, le-a răspuns la întrebări şi le-a prezentat în câteva cuvinte fabrica în care lucrează părinţii lor. “Anul acesta este primul an în care copiii angajaţilor au putut vedea unde lucrează părinţii, cum se fac medicamentele în secţiile de producţie sau ce se întâmplă într-un laborator. Am considerat întotdeauna că această fabrică va avea un viitor atâta timp cât va stârni curiozitatea şi interesul celor tineri”, a spus Ioan Nani.

Apoi, organizaţi în grupuri, copiii au vizitat locurile de muncă ale părinţilor din secţiile de producţie, laboratoare sau birouri.

“Mi-a plăcut, a fost frumos. Am văzut unde lucrează mama. Cel mai mult mi-a plăcut cum se fac pastilele”, a spus Alexia Penciu, 10 ani.. “Deşi abia aştepta să vină la mine la serviciu, nu ştia ce fac aici. Acum după ce a văzut toate etapele producţiei de comprimate,  vor începe şi întrebările”, a afirmat Oana Penciu, şef formaţie comprimate, mama Alexiei.

La încheierea vizitei, de ziua lor, toţi copiii au primit dulciuri. În  aşteptarea părinţilor împreună cu care au plecat „de la serviciu”, copiii au desenat ce le-a plăcut mai mult din ce au văzut la Antibiotice.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;