Mis Valigeria, un nou magazin în Palas Mall

Pasionaţii de cumpărături, care se pregătesc de concediul de vară, se pot bucura de o nouă destinaţie de shopping cu stil, în Palas Mall. Pe 31 mai 2014Valigeria.ro a deschis, în ansamblul Palas, al doilea magazin Mis Valigeria din ţarăSituat la parterul Galeriei Palas MallMis Valigeria este un magazin multibrand pe segmentul „bags, luggage and accessories”.

Noua locaţie pune la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de trollere de toate dimensiunile,genţi de voiajgenţi şi rucsacuri pentru laptopgenţi şi rucsacuri sportgenţi business şiserviete, precum şi genţi fashion şi accesorii pentru doamne.

Produsele provin de la producători de renume mondial din domeniu, ca RV RoncatoBric`s,Mandarina DuckThe Bridge pentru gama high-class de trolleregenţi fashion şi business, genţi şi rucsacuri sportTuscany Leather pentru genţi lucrate manual din renumita piele de viţel de Toscana. În plus, Mis Valigeria comercializează şi articole dedicate celor mici, precum trollere, rucsacuri şi genţi cu diverse personaje din desene animate, sub licenţă Disney.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;