Campionat de lupte, târg handmade și evenimente pentru copii, în week-end, la Palas

Încă un sfârşit de săptămână cu evenimente aparte îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai, în ansamblul Palas. O competiţie dedicată forţei, târg de obiecte lucrate cu măiestrie, ateliere pentru micii biciclişti, teatru de păpuşi şi activităţi pentru prichindei sunt modalităţile de petrecere a timpului liber, pentru întreaga familie, organizate la Palas.

De vineri până duminică, în perioada 6 – 8 iunie 2014, amatorii de obiecte unicat sunt invitaţi la Târgul Handmade, desfăşurat în zona Caruselului Veneţian, din parcul Palas. Artizanii cu imaginaţie îşi vor prezenta creaţiile, oferind vizitatorilor cele mai frumoase articole lucrate manual. Bijuterii, piese vestimentare, accesorii, decoraţiuni, poşete, ceasuri, tablouri, lumânări parfumate şi multe alte piese realizate prin tehnici inedite vor putea completa colecţiile iubitorilor de obiecte handmande.

 Sâmbătă, 7 iunie, de la ora 10.00, în parcul Palas se va desfăşura Turneul Internaţional de Lupte Libere „Toma Popescu”. Pasionaţii celui mai vechi sport vor putea admira tacticile a peste 150 de luptători, membri ai cluburilor din România şi din alte cinci ţări. Evenimentul va fi structurat pe grupe de vârstă şi greutate, oferind un adevărat spectacol al forţei şi tenacităţii pentru clienţii Palas.

De la ora 09.00, pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii, va fi punctul de pornire al celei de-a III-a ediţii a „Maratonului Sănătăţii”. Evenimentul este organizat de clubul Rotaract Iaşi Curtea Domnească, în colaborare cu organizaţia Iaşi Aleargă şi ansamblul Palas, şi este o invitaţie la mişcare, pentru a promova un stil de viaţă sănătos.

Pentru cei mici, ziua de sâmbătă este bogată în activităţi recreative. De la ora 10.00, în parcul Palas, prichindeii cu talent vor participa la cea de-a IX-a ediţie a Concursului Judeţean de Artă Plastică „Copiii lui Tonitza”. Cei mici vor oferi un spectacol de culoare, punându-şi în valoare creativitatea.

De la ora 17.00, în parcul Palas se dă startul „Paradei Micilor Biciclişti”ProBikeAddiction îi aşteaptă pe năzdrăvani la un atelier practic de decorare a bicicletelor. Pentru a se mândri cu noile lor creaţii, cei mici vor defila pe alei, iar norocoşii vor fi premiaţi, prin tragere la sorţi.Preţul atelierului este de 30 de lei.

Pentru că sunt nerăbdători să se bucure de vacanţa de vară, Palas îi invită pe ştrengari la„Jocurile Copilăriei”. Maratonul de distracţie începe la ora 10.00, în parc. Competiţia este organizată de Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Sportului Ieşean, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi. Copiii vor concura la probe de alergat în sac, sărit coarda şi multe alte activităţi amuzante.

Tot duminică, de la orele 11.00 şi 18.00, cei mici sunt aşteptaţi la o nouă întâlnire cu îndrăgitele personaje din poveşti. Marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă” îi vor amuza pe prichindei.

La doi ani de la inaugurare, Palas Mall le-a oferit un cadou pasionaţilor de shopping. Pentru prima dată în România, un mall a lansat o aplicaţie de tipul „fashion adviser” pentru smartphone. My Style este o soluţie inedită pentru consolidarea unui stil adaptat caracteristicilor fiecărei persoane, indiferent de gen sau vârstă. Aplicaţia este gândită pentru a fi un consilier de stil de ultimă generaţie şi poate fi descărcată de pe platformele special dedicate telefoanelor smart. În prezent, My Style este disponibilă pentru sistemul de operare iOS, iar în curând va putea fi descărcată şi pentru Android.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;