Turneul european Mercedes-Benz Road Show Star Experience ajunge la Iași

Casa Auto Iași găzduiește Turneul european Mercedes-Benz Road Show Star Experience, eveniment care, în România, se desfășoară doar în Iași și București.

Evenimentul are loc în zilele de 18 și 19 iunie 2014 la ERA, turneul european Mercedes-Benz Road Show Star Experience ajungând la Iași dupa o serie de turnee începută în 2007.

Un eveniment interactiv unic, conceput special de Mercedes-Benz, Roadshow-ul Star Experience oferă clienţilor şi potenţialilor clienţi oportunitatea de a testa  caracteristicile de neegalat ale celor mai noi modele de autoturisme Mercedes-Benz. Ca toate evenimentele din seria Mercedes-Benz Driving Events, Roadshow Star Experience inspiră fascinaţie, adrenalină şi tehnologie de vârf.
”Roadshow Star Experience” este un eveniment profesionist organizat împreună cu Mercedes-Benz Driving Events din Germania. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului de la Iași, Mercedes-Benz va oferi invitaţilor un program complex, în cadrul căruia vor avea parte de sesiuni speciale de test-drive şi prezentări interactive susţinute de traineri profesionişti de la Mercedes-Benz Driving Events.

Alături de lansările anului – GLA şi noua Clasă C – sunt prezente în cadrul Roadshow-ului şi alte modele performante, puse la dispoziţia vizitatorilor, pentru a fi testate, sub coordonarea echipei de instructori profesionişti din Germania . Printre acestea, se numără modelele sport SL, SLK, E Coupé, E Cabrio, precum şi modelele AMG şi noua Clasă V.

Pe parcursul programului interactiv de trei ore, participanţii la Roadshow beneficiază de prezentări ale noutăţilor tehnologice şi ale sistemelor de siguranţă Mercedes-Benz Intelligent Drive pentru modelele GLA si Clasa C, dar şi de probe dinamice şi demonstraţii pentru testarea sistemelor de asistenţă (Sistem de franare Pre-Safe cu protecţie activă pentru pietoni, Pre-Safe Plus cu avertizare la un iminent impact din spate, Asistent pentru afişarea limitelor de viteză, Asistent activ la parcare, cameră cu vedere 360 grade) şi demonstraţii de agilitate (precum suspensia Direct Control, suplimentarea confortului şi a flexibilităţii prin AIRMATIC, schimbarea rapidă a vitezei cu ajutorul cutiei de viteze 7G-Tronic Plus sau a cutiei de viteze 7G-DCT cu dublu ambreiaj şi altele).

Evenimentul se desfășoară doar în 8 țări din Europa Centrală și de Est, printre care se află și România, iar Iașul este singurul oraș ales să beneficieze de această oportunitate alături de capitală.

Numărul de locuri este limitat, cei interesați putându-se înscrie prin e-mail la contact@casaautois.ro sau telefonic la 0728 868 482 sau 0727 789 724.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;